Pendiuc nu a săturat România TV... cu sarmale cu tot

# Sarmalele date de Tudor Pendiuc în ziua de 26 decembrie au fost filmate şi comentate pe canalele TV naţionale. Deputaţii şi senatorii USL de Piteşti au fost invitaţi de primarul Pendiuc, în data de 26 decembrie, la o porţie de sarmale şi o ţuică fiartă. Daniel Constantin, deputat de Piteşti, a fost foarte stânjenit la toată această acţiune, parcă ar fi vrut să dispară din peisaj, dar nu a putut pleca. Se supăra primarul Pendiuc pe el, şi slavă Domnului, în campania electorală primarul a fost lipit ca petecul de sac de ministrul Agriculturii. Aşa că a rămas la baia de mulţime, dar nu a putut deloc să se debaraseze de stânjeneala care îl copleşise.

Sarmalele s-au mâncat, televiziunile pe Pendiuc l-au tocat

Toate bune şi frumoase până în seara zilei cu pricina, atunci când Tudor Pendiuc a intrat în direct la România TV pentru a se lăuda cu acţiunea pe care o făcuse cu câteva ore în urmă. Numai că planurile primarului nu au ieşit aşa cum ar fi vrut domnia sa, şi cei din platou au fost foarte revoltaţi în momentul în are au auzit că o mare parte din această acţiune a fost plătită din banii primăriei. Pendiuc a încercat să dreagă busuiocul cu explicaţii de genul: aprobarea Consiliului Local, acţiune care se face de 15 ani, etc. Cert este că nu i-a ţinut figura, iar în momentul în care a realizat că nu mai are răspunsuri a tăcut mâlc.
Comentariile invitaţilor din platou au urmat, iar moderatoarea, deşi a încercat de nenumărate ori să afle din gura primarului ce sumă s-a cheltuit, văzând că nu are sorţi de izbândă, a promis că va reveni într-o altă emisiune, cu sumă cu tot.

Tudor Pendiuc: „Daniel Constantin a absorbit liceul la Piteşti”

În cearta care s-a produs în platoul România TV, unul dintre invitaţi l-a întrebat pe Tudor Pendic de prezenţa ministrului Daniel Constantin la această manifestare. În încercarea de a mai salva ceva, dacă se mai putea face acest lucru, Pendiuc a început să îl descrie pe Daniel Constantin ca fiind piteştean get-beget, a făcut şcoala primară la Piteşti, iar emoţiile şi situaţia jenantă l-au gâtuit atât de tare încât, ajuns la ”capitolul” liceu, a spus: „Daniel Constantin a absorbit liceul Brătianu la Piteşti”, după care nu i s-a mai auzit guriţa în platou.

Sursa DEX: A ABSORBÍ absórb tranz. 1) (despre corpuri poroase) A atrage în sine; a lăsa să pătrundă în sine; a îmbiba. 2) fig. A preocupa în întregime; a captiva. /<fr. absorber, lat. absorbere
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea