Fiica primarul comunei Albeștii de Muscel a ieşit din cursa pentru Eurovision

# Sandra N: “Refuz să cred că piesa mea n-a fost bună sau că prestaţia mea n-a fost ok” # Sandra N.: ”O să dăm drumul la alt single. Lucrăm la un proiect nou... s-ar putea să fie alt stil decât cel cu care am obişnuit până acum”. După ce trecuse de preselecţia pentru Eurovision, Sandra (Alexandra Năftănăilă, fiica primarul comunei Albeștii de Muscel, Ion Năftănăilă)  a fost respinsă de juriu în etapa din 14 februarie. Sandra a devenit cunoscută mai ales după colaborarea sa cu Adrian Sînă, la hitul ”Angel”. Argeşeanca  noastră îşi pusese mari speranţe în single-ul “Obsession”, primul din cariera solo,  melodie  pe care a înscris-o la concursul Eurovision 2013, dar nu consideră acest eşec un capăt de drum în cariera sa. Deşi pornise cu entuziasm  pe drumul către Eurovision,  Sandra N n-a reuşit să treacă de etapa din 14 februarie.
“Nu vreau să pară că vorbesc din frustrare, dar mergeam cu toată încrederea în competiţia în care intrasem. Eram sigură că voi trece de faza asta. Mi se părea doar o chestie formală. Dar se pare că este aşa cum am crezut eu de la început, cu multe aranjamente şi aşa mai departe…Refuz să cred că piesa mea n-a fost bună sau că prestaţia mea n-a fost  ok”, spune artista.
Sandra este convinsă că juriul n-a fost 100% obiectiv: “Părerea mea e, nu că s-au întâmplat lucruri necurate, dar că piesa mea merita să meargă mai departe. Nu vorbesc în numele altora, vorbesc doar în ceea ce mă priveşte: mă gândeam că piesele bune chiar trec, dar nu întotdeauna e aşa! Au trecut nume de rezonanţă, precum Robert Turcescu,  Elena Cârstea, la care m-aşteptam, dar au fost şi nume cu  prestaţii şi piese mult mai slabe decât aceasta. Cel puţin, asta e opinia mea!”.
Sandra povesteşte că familia a susţinut-o  în decizia sa de a concura pentru Eurovision, chiar dacă a avertizat-o că există şi riscul de a fi dezamăgită.  Nu se consideră deloc înfrântă şi este optimistă în privinţa carierei sale şi, mai ales,  hotărâtă şi-şi canalizeze eforturile pe următoarele concerte şi pe noua sa piesă.
“O să dăm drumul la alt single. Lucrăm la un proiect nou, s-ar putea să fie în romînă, s-ar putea să fie alt stil decât cel cu care am obişnuit până acum, mai mult nu pot să spun!”
Alexandra Năftănăilă este studentă în ultimul an la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității București şi încearcă să-şi împartă cât mai bine timpul între muzică şi studenţie.“Deocamdată, am terminat prima sesiune cu note peste 8,  fără nicio restanţă şi  m-am apucat de licenţă. Mi-am ales o temă interesantă, Istoria televiziunii în România, un subiect care mă pasionează şi pentru care voi lucra intens”, spune  Alexandra.
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea