O gură de oxigen pentru Curtea de Argeş

Prin intermediul unor consilieri locali, politicieni, oameni de afaceri din  Argeş, s-a aprobat cel mai mare proiect din 1989 şi până acum al municipiului. Aprobarea unuia dintre cele mai importante proiecte pentru Curtea de Argeş a iscat discuţii între consilierii locali din diferite partide.

Gheorghe Alecsei, consilier local PDL şi om de afaceri, a crezut cu tărie în acest început şi a luptat până la capăt pentru finalizarea proiectului. Deşi deputatul PSD Mircea Drăghici a susţinut în toate şedinţele şi la toate posturile de televiziune unde a fost invitat că guvernul din ziua de azi se opune proiectelor iniţiate de către anumite partide, aprobarea celor 14 milioane de euro a demonstrat că munca şi speranţa lui Gheorghe Alexei nu a fost zadarnice.  „Din punctul meu de vedere este cea mai mare realizare, din 89 şi până acum, a Municipiului Curtea de Argeş. Indiferent cine îşi adjudecă aceste merite, este un lucru pe care  noi nu putem să-l contestăm.  Pentru acest proiect au muncit şi cei care fac parte din conducerea  municipiului” ne-a declarat consilierul local PDL. „Prima mea propunere, chiar din prima şedinţă de Consiliu Local la care am participat în calitate de consilier, a fostînfiinţarea, la nivelul Primăriei, a unui birou cu personal calificat pentru a elabora proiecte cu finanţare europeană.” „Mă deranjează că domnul Drăghici spune că Guvernul actual blochează orice iniţiativă de proiect într-o comunitate condusă de PSD. Lucrul acesta mă doare foarte mult! Vreau să vă spun că mi-a trimis pe mail un document care, din punctul lui de vedere, bloca finanţarea acestui proiect. Practic în e-mail era un document prin care Ministerul Dezvoltării spunea că mai sunt necesare câteva corecturi şi documente care trebuiau depuse la dosar în vederea realizării. Încerca să-mi explice că nu va fi posibilă aprobarea lui şi eu i -am spus că e mersul normal al unui document. Eu am derulat fonduri europene, deci ştiu ce însemnă asta. După ce am rezolvat problemele respective şi am votat modificările în consiliul local, proiectul a plecat mai departe”. De asemenea, Gheorghe Alecsei trage un semnal de alarmă pentru locuitorii oraşului, cu privire la faptul că cele 14 milioane de euro nu vor rezolva toate probleme existente. Iluminatul public, inundaţiile, problema câinilor vagabonzi şi multe altele vor rămâne în continuare pe lista de preocupări, iar suma aprobată reprezintă doar o gură de oxigen.
IULIA BĂDOI
"Mă deranjează că domnul Drăghici spune că Guvernul actual blochează orice iniţiativă de proiect într-o comunitate condusă de PSD."
Gheorghe Alecsei

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea