Ia mașina servisată!!! Directorul service-ului IATSA Bascov, Gheorghe Șerban, își vinde mașinile

# Un Audi A6 și un Audi A5, din 2009 și 2010, cu service la zi, își așteaptă noul proprietar. La prețuri fără concurență! Marea problemă a cumpărătorilor unui autoturism second-hand este cea a provenienței. Îndoielile – de cele mai multe ori justificate – privitoare la numărul de kilometri și, mai ales, privitoare la calitatea și frecvența vizitelor la un service autorizat, îi fac pe mulți să se gândească de două ori înainte de a lua decizia de cumpărare a unei mașini necunoscute. Iată însă că există și cazuri fericite. Unul dintre acestea – caz rar, e drept – este când persoana care vinde este și cunoscută, și serioasă. Iar dacă este și director general de service, atunci garanția că mașina pe care o vinde este una impecabilă, e de 100%.
În această rară situație l-am găsit pe Gheorghe Șerban, managerul IATSA Bascov, care a scos la vânzare cele două autoturisme proprietate personală: este vorba de un Audi A6, an de fabricație 2009, și un Audi A5, născut tot atunci.
Dotări Audi A6: an fabricație 2009, motor 2000cc, transmisie manuală, consum 6-6,5%, 140.000 km., înmatriculat, jante originale Audi, anvelope în stare nouă, dublu climatronic, full electric, stopuri led etc. Preț vânzare 13.500 euro.
Dotări Audi A5: modelul cu 5 uși, an fabricație 2010, motor 2700cc, 75.000 km, înmatriculat recent, full option: piele crem impecabilă, faruri bi xenon adaptive lights, navigație MMI color, senzori parcare, dublu climatronic, lumini zi led etc. Preț vânzare 19.500 euro.
Șeful cel mare al IATSA Bascov știe bine ce vinde și, întrebat fiind, s-a arătat dispus chiar să ofere ceva garanție celor doi bolizi de fabricație germană.    L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea