Cum fac VIP-urile argeșene de le costă întreținerea personală mai ieftin ca aia de la bloc

Obișnuite să le vedem tot timpul sobre și în împrejurări cât mai la locul lor,  că așa le cere poziția socială și profesia, figurile publice locale și nu numai recidivează în a se comporta ca niște oameni obișnuiți, de fiecare dată când se ivește ocazia. Ceea ce nu-i neapărat un lucru rău. Câteva fotografii au darul să exemplifice în imagini ceea ce cuvintele nu pot cuprinde, de cele mai multe ori.
Așadar, în prima linie îl avem pe primarul din Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă. Înveșmântat în costumație de căușar și chiar executând cu spor dansul

călușului. După mișcări, ne-am dat seama că omul chiar știe ce face acolo. Ulterior am aflat că, în urmă cu ceva timp, acesta a făcut parte din Ansamblul de Dansuri Populare de la Topoloveni și de aceea le învârte atât de bine. Pe scenă.
Și tot din ciclul „Artiști pe care lumea nu putea să-i mai încapă”, îi avem pe niște foști directori de instituții deconcentrate, un fost președinte de partid, dar și un deputat sau un președinte de consiliu județean. Este vorba despre “cântăcioșii” foști directori de la OPC și CAS, Cristian Libertatu și Ștefan Ciocănel, fostul președinte PNL Argeș, Adrian Miuțescu, dar și “dansatorii de ocazie”, deputatul PDL Cătălin Teodorescu sau președintele CJ Argeș, Constantin Nicolescu.
Ducele de Albota face sport doar dacă vorbim despre un sport al minții. În rest, cu greu poate să fie dat jos dintr-un mijloc de transport, chiar și atunci când trebuie să traverseze bucătăria ca să ajungă în domitor. Priviți-l aici într-o barcă motorizată unde exersează mișcarea lui de succes: aruncarea privirii pe deasupra ramelor ochelarilor!
În ceea ce privește mișcarea de întreținere, se pare că inițiativele fostului prefect Gogu Davidescu, actualmente doar pensionar, coincid cu ale călugărului Caliopie de la Curtea de Argeș. După cum vă puteți da seama din pozele alăturate, amândoi au început sportul de întreținere plantând copaci și au sfârșit mergând pe bicicletă. Dacă au avut succes sau nu, în demersurile lor, doar fotografiile viitoare pot demonstra acest lucru.
În cele ce urmează vine Marian băiat frumos și călare și pe jos sau, mai pe scurt, Marian Fulga de la Partidul Poporului Argeș. Probabil nici nu avea idee cam cât  de din popor va fi în viitor atunci când s-a urcat pe acest cal. Suntem curioși cum de l-a lăsat nevasta să comită un asemenea act de curaj?Deputatul liberal Andrei Gerea a dat cu tabuu-rile de pământ; în unele culturi, gătitul este perceput și ca sport extrem, și a arătat că unui bărbat poate să-i stea bine cu un șorț ridicol cu steluțe, mai ales atunci când cel care îl poartă e ditai omul politic. Înconjurat de această aură casnică, personajul politic s-a asigurat pe veci de un capital de simpatie major din partea gospodinelor de pretutindeni.Aflat la polul opus, alt liberal aflat pe vremuri în vogă, Marius Postelnicescu, și-a dat seama că nu va deveni niciodată foarte popular în rândul maselor cu alura lui de intelectual pasionat de pictură și chiar de aviație. Așa că, a lăsat pasiunile acestea deoparte și a trecut la o mișcare la modă: fotbal. Nu știm dacă asta își dorește, dar dacă o ține în ritmul acesta va putea să atragă atenția cu succes unor pițipoance locale cu ruj roz, care să-l alerge prin mall-uri cocoțate pe pantofii lor cu platforme.
Cu șeful de la Culte, Cristian Cocea, nu este bine să te întâlnești, mai ales dacă știi că nu stai bine cu aura și cu viitorul. Nu de alta, dar poate afla foarte ușor acest lucru, doar ce va întinde o dată cărțile de Tarot. Fostul ziarist se pricepe atât de bine la datul în cărți și cititul în cărți, încât chiar nu ne mai miră de ce a fost numit șef peste...cele mai multe clădiri care ascund cărți vechi și rare.
Senatorul Șerban Valeca încheie seria sportivilor locali cu un Kiba- Dachi sugestiv (n.r. poziție de gardă în artele marțiale). Faptul că încă mai practică un sport, pe bune, se vede cu ochiul liber. Spre deosebire de ceilalți care practică orice sport ca pe unul extrem; atât de rar și cu atâta precauție.
Material realizat de Ana Luca

 

Click AICI

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea