Tamara Raab, şoferiţa-stewardeză care a condus un tir cu donaţii pentru câinii din Câmpulung

# Şapte tone de hrană şi alte produse destinate cânilor au fost aduse, vineri, în adăpostul Grui # În urma unui  nefericit accident produs la manipularea încărcăturii, temerara iubitoare de animale s-a ales cu o fractură la picior. Stewardeza Tamara Raab, singura soferiţă din Germania care conduce un tir de 40 tone prin toată Europa, a ajuns cu bolidul său până la Tărgul Mureş. Numai că, în urma unui  nefericit accident produs la manipularea încărcăturii, temerara iubitoare de animale s-a ales cu o fractură la picior.  Donaţiile au ajuns, totuşi, vineri, la destinaţie.
Nu este prima dată când Tamara Raab vine în România. În octombrie 2012, femeia s-a implicat în transportul voluntar al unor donaţii din Germania pentru animalele străzii din ţara noastră. Ceea ce a găsit aici la prima s-a îniţiativă a determinat-o să repete această experienţă. Mai mult, Tamara a creat personal un eveniment de colectare a donaţiilor, eveniment la care a muncit timp de trei luni. A reuşit să colecterze atât de multe donatii, încât a solicitat companiei la care activează, JAS Forwarding GmbH - Germania, să-i mai pună la dispoziţie, tot gratuit, un camion cu șofer.  Împreună cu Puppi câinele său devotat, despre care spune ca este şeful ei şi "angajat" al aceleiaşi companii unde lucrează, femeia a pornit la drum cu cele 50 de tone de donaţii constând în hrană, cuşti, vase, curele, lese, pături,   o parte dintre ele având ca destinaţie adăpostul de la Câmpulung. Produsele au fost distribuite treptat în localităţile din circuit.  Numai că, la Târgu Mureş, s-a întâmplat un eveniment nefericit. În timp ce organiza descărcărea donaţiilor, din cauza unui balans al unui palet aflat la înălţime, Tamara Raab a căzut şi şi-a fracturat grav piciorul. Chiar şi cu piciorul în ghips, femeia a ţinut să-şi continue drumul prin țară,  însă durerile continue şi insuportabile  dar şi indicațiile imperative ale medicilor, care i-au explicat că orice amânare a operaţiei poate duce la urmări grave, au determinat-o să plece de urgenţă cu avionul în Germania. Tirul Tamarei a fost preluat de un alt şofer care a continuat traseul prin România, iar produsele au ajuns, vineri, şi la Câmpulung.
Întermedierea primirii de ajutoare la adăpostul cu 1000 de câini din Câmpulung a fost făcută de Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor. Adapostul de la Câmpulung a impresionat atât de mult, încât alte patru persoane din Germania au ajuns zilele trecute aici,  cu cealaltă parte de donaţii şi cu dorința de a ajuta.
Tot pe 29 martie, la adăpostul de câini din Câmpulung – Grui s-a derulat o zi de campanie de sterilizare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea