SESIZARE: “Oraşul este un dezastru, spart şi plin de gropi”

# Doru Iliescu, director ADP Piteşti: “Până la 1 aprilie n-am putut produce asfalt”. Strada Gheorghe Doja şi strada Râurilor sunt doar două exemple de zone care, după intervenţiile la reţelele de utilităţi, arată ca după război. Pe www.domnuleprimar.ro, piteştenii se întreabă când încep reparaţiile pe tronsoanele  cu tranşee şi pe cele afectate de antiderapantul folosit astă-iarnă.
“Având in vedere sfârşitul sezonului rece, vreau să reclam faptul că oraşul este un dezastru, spart și plin de gropi. S-au spart tot felul de străzi, pe segmente importante ale acestui oraş şi organele competente cu reabilitarea străzilor, în loc să le refacă, aşa cum trebuie, pun plăci de beton în care să ne rupem maşinile. Înţeleg că timpul nu permite întotdeauna turnarea asfaltului, dar au fost destule zile prielnice, încât să se poată reabilita. Peste tot,  numai străzi sparte, pline de gropi şi plăci de beton. Nu vreau să cred că toate forţele se concentrează asupra acelei lucrări care se realizează la Podul Viilor, în timp ce restul oraşului este lăsat  la voia întâmplării.” - aşa sună una dintre sesizările postate pe site-ul domnuleprimar.ro, sesizare semntă de piteşteanul Alexandru Ionescu.

Doru Iliescu, diector ADP: “Într-o săptămână sperăm să rezolvăm problemele”

Conducerea ADP Piteşti spune că societăţile comerciale care au efectuat intervenţii la reţelele de utilităţi ar fi trebuit să asigure menţinerea dalelor de beton până la intervenţia angajaţilor Administraţiei Domeniului Public
“Sunt probleme pe strada Gheorghe Doja, unde cei de la gaze au intervenit la branşamente sau pe strada Râurilor şi exemplele ar putea continua  în tot oraşul cu zonele unde s-a intervenit pentru avariile la reţeaua de apă. Executanţii trebuiau să menţină acele dale până la intervenţia noastră, iar noi am fost condiţionaţi de producere asfaltului, iar până la 1 aprilie n-am putut produce asfalt. Abia de la această dată,  Administraţia Domeniului Public a putut să intervină cu asfalt cald, iar dacă vremea ne ajută şi nu plouă sperăm că într-o săptămână să rezolvăm situaţia”, a declarat, pentru Atitudine în Argeş, Doru Iliescu, director ADP Piteşti
Vizavi de bilanţul gropilor rezultate în urma folosirii de material antiderapant, conducerea ADP Piteşti spune că, din fericire, arterele principale sunt afectate într-o mică măsură.
“Este vorba, eventual, despre gropi mici pentru că pe aceste artere ne-am străduit să ţinem situaţia sub control, intervenind prompt cu mixtură stocabilă. Probleme sunt într-adevăr prin cartiere, pe stăzile dintre blocuri sau pe alei, iar în unele zone am  început deja reparaţiile”, mai spune Doru Iliescu.
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea