Au început înscrierile pentru primul campionat de minifotbal din Argeș

La 10 Aprilie a.c. au început înscrierile pentru primul Campionat Județean de Minifotbal (fotbal pe teren redus – sintetic) din Argeș. Taxa de înscriere este de 50 lei/echipă/sezon. Totodată, echipele vor trebui să achite o taxă de joc, la fiecare meci, între 90 și 100 lei, reprezentând baremul de arbitraj, baremul de observare, asistența medicală și costurile închirierii terenului de joc. Fiecare jucător va fi legitimat, taxa de legitimare fiind de doar 5 lei.
Câștigătoarea fiecărui sezon va reprezenta județul Argeș la barajul pentru Turneul Final, organizat de Federația de Minifotbal din România! În paralel, se va disputa și Cupa României, de asemenea, campioana urmând să meargă direct la Turneul Final! De asemenea, de-a lungul unui sezon vor fi organizate și alte turnee cu premii, constând în echipamente sportive, cupe și diplome!
Toate jocurile se vor disputa în weekend (sâmbata și duminica), la Baza Sportivă Centrik din Bradu (str. Principală, nr. 88), terenul de joc aflându-se la doar 1 km de Târgul Săptămânal din Pitești!
Perioada de desfășurare a primului Campionat de Minifotbal este 11 mai – 15 iunie, urmând ca sezonul viitor să se desfășoare după sistemul toamnă – vară cu etape săptămânale, echipele cu rezultate bune în primul sezon urmând să evolueze în Liga 1, celelalte fiind repartizate în liga secundă. Acest campionat este dedicat amatorilor, neavând drept de participare jucătorii legitimați la Ligile I, II și III, precum și cei legitimați la futsal, ligile I si II.
Mai multe informații se pot obține la numărul de telefon 0723.899.774!
Asociația Județeană de Minifotbal Argeș

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea