Zilele comunei Priboieni şi târgul de Sfântă Măria Mică, o sărbătoare tradiţională organizată frumos.

# Primarul Sorin Lupu  a primit felicitări pentru buna organizare. Aglomeraţie mare în centrul comunei Priboieni în după-amiaza zilei de miercuri, 8 septembrie. Pentru că atât localnicii cât şi sute de oameni din localităţile învecinate au ţinut să participe la tradiţionalul târg de Sfântă Măria Mică. Vremea a ţinut cu gazdele, întreaga zi fiind învăluită într-un soare blând de toamnă. Organizatorii au anticipat afluxul de vizitatori, punându-le la dispoziţie acestora o parcare generoasă în imediata vecinătate a târgului. Încă de la intrare simţurile vizitatorilor au fost incitate de mirosul de porumb fiert, de mititei şi de gogoşi. Pe scenă au urcat formaţii de renume, printre care orchestra „Doina Argeşului”, grupul vocal bărbătesc „Doruri muscelene” şi ansamblul folcloric profesionist „Dorul”.  De asemenea,  grupuri de copii de la Topoloveni şi din localitate au întreţinut cu programe artistice atmosfera de sărbătoare.
Alături de primarul Sorin Lupu, în mijlocul oamenilor s-au aflat şi o serie de nume importante ale judeţului printre care: preşedintele C.J. Argeş Constantin Nicolescu, primarul comunei Bascov Constantin Stancu, senatorul PSD de Argeş - Şerban Valeca şi alţii.
Constantin Nicolescu a premiat, alături de primarul Sorin Lupu, cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie şi pe cei mai longevivi localnici, trecuţi de vârsta de 87 de ani. Totodată, preşedintele Constantin Nicolescu a acordat o plachetă şi o diplomă de excelenţă Primăriei şi Consiliului Local Priboieni, pentru eforturile depuse în dezvoltarea comunei Priboieni, în folosul comunităţii.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea