La Casa Judeţeană de Pensii Argeş s-au pus în vânzare biletele pentru tratament balnear

La sediul instituţiei s-a afişat repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 11, data de prezentare în staţiune fiind 25 octombrie 2010. Aceasta poate fi consultată şi pe site-ul instituţiei, www.cjparges.ro
# Pentru această serie au fost repartizate 477 bilete în următoarele staţiuni: 1Mai, Amara, Buziaş, Căciulata, Călimaneşti, Covasna, Eforie Nord,  Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Olăneşti, Pucioasa, Singeorz, Saturn, Sinaia, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tuşnad, Vatra Dornei.
# Au ramas 47 de bilete nerepartizate în staţiunile : 1 Mai, Moneasa, Singeorz, Vălenii de Munte.
# Biletele se vor elibera în zilele de 13, 14, 18 şi 19 octombrie 2010.
# În data de 20 octombrie se vor elibera biletele nevalorificate.
Contribuţia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul pensiei. Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii septembrie 2010 şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie. Având în vedere numărul de bilete repartizat (mai sus menţionat), nu există posibilitatea informarii telefonice a pensionarilor carora le-a fost repartizat bilet, astfel ca cei care au solicitat această perioadă, sunt rugaţi să consulte repartiţia la sediul instituţiei, pe site-ul instituţiei, www.cjparges.ro sau să sune la numărul de telefon 0248.222.394.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea