Ștefan Lăzăroiu nu se simte în faliment. Mai mult, promite furnizorilor restanți că, în curând, le va achita datoriile

# Ștefan Lăzăroiu: ”...banii pe care i-am investit în politică... au reprezentat prea puţin din profitul pe care l-a dat firma. Deci e falsă afirmația că am pierdut din cauza politicii.” Ștefan Lăzăroiu, un om de afaceri despre care s-a vorbit și se vorbește încă mult, atât în sfera afacerilor, cât și în cea politică, a ținut să lămurească anumite aspecte ale vieții sale, atât de politician cât și de om de afaceri. Optimismul este cuvântul pe care se bazează acesta. Iată de ce:
# Domnule director, cum merg afacerile, toată lumea acuză probleme, iar dinspre dumneavoastră se aud zvonuri nu tocmai bune!?
- Mult din ceea ce se vorbeşte sunt zvonuri şi informaţii care sunt interpretate greşit. Nu uitaţi că trebuie ţinut cont de actuala criză economică şi foarte multe firme, atât din judeţ cât şi din ţară nu au făcut faţă acestui impact negativ. Pot să spun că, din punctul meu de vedere, mai mult ca niciodată, firma a câştigat şi a ieşit mai întărită din această perioadă. Am reuşit să trecem peste greutăţi deoarece m-am implicat total în activitatea societăţii, am luat fiecare problemă în parte, am rezolvat-o şi am reparat-o. Este adevărat că, în perioada în care m-am ocupat de politică, cei care au rămas să o managerieze poate nu au făcut-o aşa cum trebuie şi am pierdut foarte mult. În plus, au fost erori şi în perioada de dinainte de a mă ocupa eu de politică, atunci când firma a fost manageriată de noi toţi. Vreau să menționez că le mulţumesc furnizorilor pentru că a trebuit să aştepte foarte mult plăţile, dar în perioada următoare voi achita toate datoriile. Nu aveam altă metodă decât să rezolv lucrurile treptat, şi trebuia să o fac în continuare pentru a salva firma de la faliment.
# Aţi pierdut mult din cauza politicii...
- Nu este adevărat, deoarece banii pe care i-am investit în politică, aproape toți pentru oamenii din colegiul de nord al judeţului, au reprezentat prea puţin din profitul pe care l-a dat firma. Deci e falsă afirmația că am pierdut din cauza politicii.
# Că aţi adus vorba despre politică. Ce faceţi, mergeţi la PNL, aşa cum se spune?
- Din nou intrăm în zona speculaţiilor şi a informaţiilor lansate eronat în presă. Faptul că stau de vorbă cu un om politic, asta nu înseamnă  că urmează să merg la partidul pe care acesta îl reprezintă. Sunt oameni pe care îi cunosc, oameni care mă cunsosc, pe unii dintre ei i-am susținut. Acum ce ar trebui să fac, să le întorc spatele și să nu mai discut cu oamenii? Sunt sigur că, în întrebarea dumneavoastră, vă referiți la domnul senator de la PNL, Ion Popa. Este un om care muncește foarte mult în zona de nord și pentru care am un respect deosebit. Dacă am schimbat câteva impresii, nu înseamnă că am semnat adeziunea la PNL. Acum mă interesează doar zona în care m-am născut și am muncit. Nu am dorit funcția de parlamentar pentru mine, singurul motiv al implicării mele în politică a fost acela de a dezvolta zona Curtea de Argeș. Și dacă la următoarele alegeri parlamentare vor exista oameni care își doresc să facă ceva bun pentru cetățenii colegiului, îi voi sprijiini chiar fără să candidez.
# Mergeți la Mișcarea Populară? Se discută în mediul public și acest lucru.
- Nu știu cine tot discută în mediul public acest lucru și nu mai poate de grija lui Ștefan Lăzăroiu. Eu zic așa, să vorbească în continuare. După cum bine știți, nu am participat la acea întâlnire de la Călinești și nu am avut cunoștință de deciziile pe care le-au luat acolo. Am știut un singur lucru, că dreapta avea nevoie de o reorganizare urgentă și radicală. Eu sunt un om de dreapta și acum mai mult ca niciodată nu avem nevoie tensiune în dreapta din Argeș. Opoziția trebuie să fie puternică şi trebuia să lase deoparte orgoliile de la alegerile locale, pentru că acolo am greșit toți cei implicați. Înainte de locale, PDL Argeș a avut o echipă puternică și dacă beneficiam o organizare pe măsură, aveam șanse la câștig.    
# Deci la ce partid o să mergeți, lumea vrea să afle, mai ales cei cu care ați lucrat pe colegiul de nord?
- Nu sunt interesat de niciun partid politic, veau doar să să stau alături de oamenii din zona Curtea de Argeș, dar la fel de bine sunt decis să susțin orice formațiune politică ce vrea binele zonei. Nu îi părăsesc pe cei care mi-au fost alături pe colegiul nord, sunt alături ei, îi sprijin, pentru că și ei, atunci când USL-ul a trimis toate forțele pe colgiul de nord, mi-au fost aproape. 
A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea