Hidroserv la biserica Bătuşari

Hidroserv Curtea de Argeş continuă seria acţiunilor de sprijinire a comunităţii locale prin implicarea activă în activităţile administrativ-gospodăreşti realizate la biserica Bătuşari. Biserica Bătuşari (Brad-Botuşari, cum mai este cunoscută), cu hramul ,,Intrarea Maicii Domnului în Biserică”, a fost ctitorită de voievodul Petru Cercel în anul 1583. În anul 1952 biserica a fost închisă până în vara anului 1994  când s-a redeschis prin grija Arhiepiscopului Calinic al Argeşului şi Muscelului.
Preotul Paroh Florentin Ungurenuş: ,, Prin implicarea activă, Hidroserv a sprijinit Parohia Bătuşari la realizarea căii de acces din Bulevardul Negru Voda, la verificarea şi punerea în bună rânduială a paratrăznetului, punând la dispoziţie utilajele şi personalul calificat. Mulţumim Hidroserv şi în special domnului director Victor Suhan pentru promptitudinea de care a dat dovada de fiecare dată cand i-am solicitata ajutorul.”
Victor Suhan, directorul Hidroserv Curtea de Argeş: „Biserica Bătuşari este un monument   cu o mare valoare istorică , un lăcaş de cult de care suntem mândrim aici , în zona Argeşului. Am venit în sprijinul acesteia şi dorim să continuăm implicarea în astfel de  acţiuni  în măsura posibilităţilor pe care le avem.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea