Designerul Cătălin Botezatu și-a serbat ziua în avans, pe scenă, la Pitești

# Culorile Toamnei, cea mai bună ediție de până acum! Se poate spune că cea de-a XIX-a ediție a Festivalului  „Culorile toamnei” de la Pitești a fost una dintre cele mai bune de până acum. Oricine privește atât creațiile prezentate de tinerii designeri, cât și membrii juriului, poate să spună că a primat calitatea și bunul gust. Au fost invitați să participe 100 de designeri, dintre care 10 sunt deja consacrați, dar și doi din Torino-Italia, precum și 400 de manechine.

Trupa Casei Studenților din Pitești, Star Fix a întrținut atmosfera, ca în fiecare an. Teatrul Al Davila a fost gazda evenimentului care l-a adus iar la Pitești pe Cătălin Botezatu, în calitate de președinte al juriului, alături de: Daniel Ionescu - director Casa Studentului Pitești, Lorena Toma - director Casa de Cultură Bascov, rectorul Ionel Didea, Sevastian Tudor -  director teatru, Elida Barață, manechinul Felicia Neagu,  hair-stylistul Alex Rădulescu, Marius Seceleanu, Cleopatra Popescu, Doina Panaete, Alexandra Ghiorghie, Amina Ciobanu, Helen Style, etc.  Premul cel mare a revenit deignerului din București, Raluca Măndița, care și-a adjudecat trofeul cu colecția „Duality”, iar Premiul pentru Creație a rămas la Pitești, la designerul Irina Iacob, pentru colecția „Lady”, iar Locui I a plecat la Timișoara, la Teodora Moț.

Au participat șapte centre universitare mari, iar manechinele îi aparțin lui Vali Coman. Cele 100 de manechine prezente în spectacol i-au pregătit o surpriză deignerului Cătălin Botezatu, a cărui zi de naștere se apropie. I-au oferit un tort personalizat și un imens buchet de flori, alături de cupa de cristal și diploma oferită de către Casa Studentului Pitești, pentru că este cel mai apreciat creator român.  Designerul a fost deosebit de încântat, atât de ce a văzut pe scenă, cât și de cadoul primit, încât a spus că va rămâne președintele de juriu al acestui festival până la finalul unuia au altuia. Fiica Olgăi Panaete, Doina, i-a oferit designerului un  tablou cu chipul acestuia, de care, cum era și normal, creatorul de modă a fost încântat. Mai ales că acestea au fost chiar primele urări și cadouri primite de ziua sa.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea