Mario Păun, primul său interviu de la înscrierea în TSD Argeş

Tânărul om politic, văzut în ochii multor oameni ca fiind un politician cu perspective, Mario Păun vorbeşte pentru prima dată, de la înscrierea sa în TSD Argeş, despre felul cum a fost primit în această echipă, dar şi de obiectivele sale politice.  Intrat de puţin timp în organizaţia de tineret a PSD Argeş, Mario Păun a cunoscut imediat trendul ascendent, pe plan politic, fiind propulsat de către membrii organizaţiei în funcţia de vicepreşedinte al TSD Argeş. Totodată, tânărul politician a fost remarcat şi de liderii centrali, mai exact de preşedintele TSD la nivel naţional, deputatul Mihai Sturzu, acesta din urmă oferindu-i un post de consilier la cabinetul său parlamentar.
# De ce ai ales TSD Argeş?
- Am ales TSD Argeş pentru că, în primul rând, PSD-ul este cel mai puternic partid la nivel naţional şi, bineînţeles, TSD-ul este cea mai puternică organizaţie de tineret. Avem cel mai tânăr premier dat de partidul nostru, avem cel mai tânăr preşedinte din istoria partidului, în momentul de faţă, iar acest lucru reprezintă un imbold pentru tineri, o mână întinsă tinerilor. Partidul Social Democrat este deschis tinerilor, iar eu am considerat că trebuie să mă duc într-un partid acolo unde părerile mele sunt ascultate şi pot schimba ceva.
# Cum ai fost primit în TSD Argeş?
- Colegii din TSD Argeş, vă spun sincer, nu mă aşteptam să mă primească aşa, într-un mod foarte deschis. Încă de la început, noii colegi din TSD Argeş m-au sprijinit în proiectele mele, m-au învăţat, pentru că de la fiecare membru TSD am ceva de învăţat. Aici este singurul loc în care simt că este cu adevărat o echipă şi oamenii sunt uniţi.
# Dar greii partidului cum te-au primit?
- Poate că mulţi nu o să creadă, dar, deşi sunt nume foarte grele în PSD Argeş, oameni care au muncit şi au realizat foarte multe pentru judeţul nostru, am rămas surprins când am văzut că liderii noştri vorbesc cu fiecare membru, sunt deschişi către fiecare om şi te sprijină atunci când ai nevoie de ajutor. Până în momentul de faţă, toţi  liderii PSD Argeş au fost foarte deschiși cu mine prin faptul că m-au sprijinit, m-au învăţat şi mi-au ascultat propunerile.
# De la  înscrierea ta în TSD Argeş, în ce acţiuni politice ai fost implicat?
- La nivel local, sunt foarte multe acţiuni întreprinse de organizaţia TSD Argeş la care am participat: şcoli de comunicare, acţiuni umanitare şi alte evenimente politice. Iar la nivel naţional, prin funcţia mea de consilier al preşedintelui TSD, Mihai Sturzu, am lansat şi am dezbătut mai multe proiecte pentru tineri, proiecte ce vizează specializarea şi sprijinirea tinerilor în ocuparea forţei de muncă.
Domnul deputat Mihai Sturzu, care este şi preşedintele TSD la nivel naţional a lansat proiectul legii voluntariatului, o lege atât de benefică tinerilor, o lege ce prevede ca activităţiile de voluntariat să fie recunoscute ca experienţă profesională.
# Pe plan politic care sunt principalele obiective?
- Pe plan politic, vreau să sprijin cât mai mult organizaţia TSD Argeş şi să o ajut pe noua noastră preşedintă în dezvoltarea acesteia.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea