36 de miliarde lei vechi promişi de Constantin Nicolescu pentru comuna Dârmăneşti

# Sumă record – sprijin de la C.J.Argeș pentru o comunitate locală! # Colecție impresionantă de icoane în biroul primarului Emilian Ciolan. Anul acesta, primarul comunei Dârmăneşti, Emilian Ciolan, are obiective măreţe în ceea ce priveşte îmbunătăţirea infrastrcturii comunei sale. Aceste obiective au venit odată cu promisiunea preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, de a acorda 36 de miliarde lei vechi pentru comuna Dârmăneşti. Aceşti bani vor fi folosiţi, conform primarului, pentru finalizarea canalizării şi pentru asfaltarea a doi kilometri de drumuri.
Investiţia pentru introducerea canalizării a început în urmă cu mai mulţi ani, pe fonduri guvernamentale, O.G. 7, dar, din motive politice, aşa cum susţine primarul Emilian Ciolan, comuna Dârmăneşti a fost vitregită de aceste  fonduri. Pentru finalizarea lucrărilor mai sunt necesari circa 30 de miliarde lei vechi, conform proiectului, pe care primarul speră să-i primească anul acesta, în urma promisiunii preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu.
,,Mi-a promis domnul preşedinte, Constantin Nicolescu, că îmi va da 6 miliarde pentru asfaltare şi 30 de miliarde pentru finalizarea lucrării de canalizare în satele Dârmăneşti şi Valea Rizii”, ne-a spus Emilian Ciolan.
Cât priveşte asfaltarea drumurilor, primarul comunei Dârmăneşti are trei proiecte de asfaltare ce însumează 2 kilometri de drumuri. Şi pentru aceste proiecte, preşedintele CJ Argeş i-a promis lui Emilian Ciolan că îi va da 6 miliarde lei vechi, adică peste jumătate din suma necesară finalizării.

Biroul primarului, asemănător cu un Sfânt Altar

Toate aceste informaţii, sus menţionate, ne-au fost acordate de primarul comunei Dârmăneşti chiar din biroul dânsului, birou care poate fi asemănat cu un Sfânt Altar. În momentul când am intrat pe uşa biroului lui Emilian Ciolan am avut impresia că am greşit instituţia şi mă aflu într-o biserică. O mulţime de icoane aşezate ori pe perete, ori pe unde s-au mai putut sprijini, înconjurau biroul  primarului din Dârmănești. Întrebat de unde are această pasiune, ne-a răspuns că este foarte credincios. Totodată, primarul Ciolan ne-a mai povestit şi de mulţimea faptelor sale creştineşti, fapte prin care a ajutat o mulţime de oameni şi biserici.
Această dragoste de Dumnezeu s-a aprofundat odată cu preinfarctul suferit, în urmă cu aproape 10 ani. Atunci, Emilian Ciolan a fost foarte aproape de moarte, intrând pentru o bună bucată de timp în comă. În timpul inconştienţei sale, ne-a spus că i s-a arătat o biserică foarte mare şi frumoasă, iar de atunci, aşa cum ne-a mărturisit, credinţa în Dumnezeu nu i-o mai poate doborî nimeni.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea