Viceprimarul Zidaru dă la lopată, ca să scoată primăria din zăpadă

Discret până la anonimat, viceprimarul Laurențiu Zidaru s-a mulțumit să rămână mereu în rândul al doilea, deși deține una dintre demnitățile importante din cadrul Primăriei Pitești. Și cu toate acestea, fostul profesor de informatică a reușit să iasă în evidență, grație bunului simț și educației pe care chiar le are. Supărat pe unul dintre angajații primăriei care deszăpezea fără tragere de inimă în fața instituției, deși tot centrul era plin de omăt și gheață, Laurențiu Zidaru i-a luat lopata din mână și s-a pus serios pe muncă. Îmbrăcat în costumație de birou, acesta nu s-a ferit nici de muncă și nici de ochii curioșilor și a  curățat zona din fața instituției în care muncește, nu fără a bodogăni câteva la adresa celor de nu-și fac treaba cum trebuie. Plăcut surprinși de faptul că mai există și oameni de bun simț în instituțiile publice, care nu se tem să pună mâna pe lopată când nevoia o cere și nu numai, am considerat că viceprimarul Zidaru merită niște fotografii care să insufle și altora cheful de lucru bine făcut.

Avem și mai mulți argeșeni surprinzători..

Căderea zăpezilor din ultima vreme a demonstrat încă o dată de sunt românii mereu surprinzători și de ce nu te poți plictisi niciodată de ei. Undeva, în Racovița, imaginea unui bărbat rămas fără ambele picioare din cauza diabetului ar fi una care ar stârni milă. Însă, acest om este unul dintre cei mai activi pe care i-ați cunoscut. Deși, pentru oricare altul ar fi de neconceput să mai fie posibilă deplasarea, iată că acesta infirmă toate teoriile. A ieșit să dea la zăpadă fără să mai stea pe gânduri, ba mai mult, rezolvă cu succes orice problemă casnică ivită acasă.

Vă asigurăm că fotografia este cât se poate de reală și a fost făcută în Racovița-Mioveni. Omul nostru schimbă chiar și becuri, cu ajutorul a două scaune pe care le pune unul peste altul. Tot din seria epiosadelor inedite, în era cailor putere și a motoarelor puternice, tot sania trasă de cai este aceea care răzbate prin nămeții cât casa.

Ne-o demonstrează niște tineri din Priboieni. Și ca să fie uimirea și mai mare, am văzut și niște politicieni curățând zăpada din centrul orașului, deși nu se aflau în campanie electorală și nici nu mai sunt la Putere. Democrat-liberalul Adrian Moisescu a fost acela care a condus grupul de tineri din partid, în încercarea de a-și face drum spre  Prefectura Argeș. Ana Luca

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea