Costache Gheorghe este chemat în instanţă după ce a casat trei autovehicule aflate sub sechestrul DGFP Argeş

# Lucrurile merg tot mai rău pentru patronul Lucky Trans Tour, fost candidat la Primăria Mioveni. După ce, în mai, anul trecut, firma de transport persoane Lucky Trans Tour a dispărut de pe traseele interjudeţene, patronul şi, totodată, administratorul judiciar al societăţii comerciale, Costache Gheorghe, e citat de către Tribunalul Comercial Argeş, în  calitate de pârât,  ca urmare a cererii depuse de lichidatorul judiciar al firmei sale care a cerut atragerea răspunderii acestuia pentru suma de 585.550,64 lei. Costache Gheorghe, fost candidat la fotoliul de primar în Mioveni mai deține, în oraș, o benzinărie și un restaurant.
Din septembrie 2011, de când a fost deschisă procedura de insolvenţă  împotriva SC Lucky Trans Tour SRL, Costache Gheorghe pare să aibă numai belele.
S.C.  Leader  Insolv Expet IPURL, prin  cabintul individual  de inolvenţă Lemnaru Silvia - in calitate de lichidator judiciar al  debitoarei  SC Lucky Trans Tour SRL (în faliment) a depus a Trribunalul Specializat Argeş o cerere de atragere a răspunderii pentru  Costachhe Gheorghe - în  calitate  de administrator judiciar al  SC Lucky Trans Tour SRL pentru suma de 585.550,64 lei reprezentând diferenţa dintre valoarea neamortizată a celor trei autovehicule care au fost casate şi valoarea obţinută în urma  valorificării deşeurilor de fier vechi sau a pieselor de schimb.

Ce invocă lichidatorul?

Costache Gheorghe, în calitate de administrator special al SC Lucky trans Tour SRL ar fi casat trei autovehicule pe care le-a valorificat ca deşeu de fier vechi sau piese de schimb, fără a cere aprobarea administratorilor judiciari. Doua dintre aceste vehicule au fost casate şi vândute la fier vechi,  deşi erau puse sub sechestru de către DGFP Argeş prin procesul verbal de sechestru încheiat în data de 19 februarie 2010.
“Considerăm că prin casarea celor trei autovehicule, administratorul special a mărit pasivul societăţii. Prin urmare  vă solicităm  admiterea acţiunii şi obligarea  pârâtului să achite suma de 585.550,64 lei, reprezentând diferenţa dintre suma de valoare neamortizată a celor trei autovehicule care au fost casate şi valoare obţinută în urma  valorificării deşeurilor de fier  vechi sau a pieselor de schimb”, se arată în cererea de atragere a răspunderii depusă de lichidator la Tribunalul Comercial Argeş.
Pentru soluţionarea acţiunii de răspundere,  Costache Gheorghe este chemat în instanţă pe 13 martie 2014.

La începutul lunii mai 2013, firma de transport persoane Lucky Trans Tour a dispărut de pe traseele interjudeţene. Costache Gheorghe a renunțat și la licența de autogară, după ce a vândut autogara din Câmpulung din cartierul Vişoi către patronul unei vulcanizări din Câmpulung.
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea