Un sfert din fostul Guvern al României, la Pitești, pentru înscăunarea lui Daniel Dragomir

# Primari și foști lideri ai PDL, alături de Dragomir în Partidul Mișcarea Populară – Argeș. Încordare impresionantă de mușchi politici, vineri, la Pitești, pentru numirea noului șef al Mișcării Populare din județ. La masa prezidiului, patru foști membri ai cabinetului Boc. Prima impresie: ședință de Guvern. Aproape că îți venea să te uiți după mititelul fost șef  al Palatului Victoria...

Daniel Dragomir, om de afaceri, fost candidat al PDL la Primăria Pitești, a fost înscăunat, vineri, ca președinte al organizației județene Argeș a Partidului Mișcarea Populară (PMP). La eveniment a fost prezent un număr surprinzător de mare de VIP-uri : Elena Udrea, deputat PMP de Neamț, fost ministru al dezvoltării reginale și turismului; Teodor Baconschi, fost ministru de externe, Daniel Funeriu, fost ministru al învățământului, Alexandru Paleologu, fost ministru al culturii, Florin Popescu, deputat PMP de Dâmbovița și Ruxandra Dragomir, fost președinte al PMP Argeș, în prezent la conducerea organizației de femei a PMP, la nivel național.

În sală, primari PDL precum Florin Frătică, Ion Baicea, Ionel Năftănăilă, Iulian Miu.
Elena Udrea: ”Daniel Dragomir este candidatul cu profilul politic cel mai potrivit pentru a prelua conducerea PMP în Argeș”. Daniel Dragomir a fost preferat de conducerea centrală a PMP, în detrimentul celorlalți doi competitori – Cătălin Bulf și Mircea Andrei Cunoscut drept „Băiatul de Aur” la alegerile locale din 2014, Dragomir a fost caracterizat de Udrea ca fiind credibil, nepătat, un om de afaceri de succes, care a făcut performanță în domeniul privat, fără a avea contracte cu statul. Totodată, deputatul și-a exprimat deplina încredere în conducerea PMP de la Argeș pe care o vede „vârf de lance” în lupta cu „mafia roșie” și cu „baronii USL”. „Vreau ca Mișcarea Populară să fie în Argeș revelația anului politic 2014!”, și-a exprimat speranța Elena Udrea.

Cătălin Bulf s-a alăturat echipei. Marele perdant, Mircea Andrei…

Omul de afaceri Cătălin Bulf a fost prezent la anunțarea noii conduceri a PMP Argeș. Elena Udrea a menționat că se bucură să-l vadă alături de echipa popularilor argeșeni, chiar dacă nu a câștigat voturile pentru funcția de președinte. „Bucureștiul a preferat profilul politic al lui Daniel Dragomir și nu pe cel al lui Mircea Andrei”, a subliniat Udrea. Marele perdant al competiției, fostul șef al PDL Argeș, Mircea Andrei, nu a fost prezent. „La comisia noastră de Etică avem criterii bine definite și standarde înalte”, a precizat Elena Udrea. „N-avem nicio miză ca să luăm pe oricine nu și-a găsit loc în altă parte. PMP nu este un aspirator de politicieni care vor să se recicleze”, a mai spus Elena Udrea.
După ce a pierdut șefia PDL în favoarea unicului palamentar de Argeș, Cătălin Teodorescu, iată că lui Mircea Andrei i s-a cam dus și ultimul tren din județ către vârfurile politicii. Fostul senator, avocat de succes și om de afaceri abil, și-a atras, prin stilul alambicat, suficient de multe antipatii, atât în zona politicului cât și în mediul de afaceri. Gruparea sa, Alianța pentru Argeș și Muscel, pare că a decedat prematur, din moment ce, până și primarii cu care a plecat la drum, se pare că au bătut palma cu noua stea politică din județ.
Spiridon VOINESCU

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea