Deși respins de majoritatea colegilor din partid, Cătălin Rădulescu are în conducerea PSD Argeş un aliat puternic

# Tudor Pendiuc, preşedinte interimar PSD: “Îl susţin în continuare pe domnul deputat Rădulescu”. Chiar şi cu DNA pe urme, parlamentarul de Piteşti n-are de ce să se teamă în legătură cu viitorul său politic, pentru că are, în continuare, susţinerea  lui Tudor Pendiuc, acum dintr-o poziţie şi mai înaltă, aceea  de preşedinte al  PSD Argeş. Şi chiar dacă, în urmă cu două  săptămâni, vorbind despre “răzbunările unor colegi”, Rădulescu a sugerat că percheziţiile desfăşurate de Direcția Națională Anticorupție la sediul firmei Concordia Constrade din Pitești la care administrator e fratele său ar avea legătură cu intenția sa de a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Județean Argeș, asta nu schimbă cu nimic lucrurile, deşi, teoretic, toată lumea se aşteptă ca Florin Tecău Tudor Pendiuc să cadideze la şefia CJ.
“Îl susţin în continuare pe domnul deputat Rădulescu, dumnealui are din partea mea aceeaşi sususţinere pe care o au toţi parlamentarii de Argeş. Am acţionat şi pentru d-lui, cum am acţionat pentru toţi candidaţii USL-ului din Argeş. Nu am pentru dumnealui nimic în plus, nimic în minus. Cât priveşte acţiunile respective, pâna la pronunţarea unei sentinţe definitive şi irevocabile, există prezumţia de nevinovăţie”, a declarat, pentru Atitudine în Argeş, Tudor Pendiuc
Reamintim că, în februarie, DNA a verificat  mai multe documente la sediul firmei controlate de Cătălin Rădulescu,  pe care acesta a şi administrat-o înainte de a deveni parlamentar, fiind  sunt vizate documente care au legătură cu licitaţii publice pentru asfaltări. Cercetările nu s-au încheiat.

Deputatul Rădulescu a participat la ședința Colegiului Prefectural Argeș. Mai exact, la sfârșitul acesteia…

Ședința Colegiului Prefectural de săptămâna trecută a fost una aparte. Pentru că la aceasta a participat și Constantin Nicolescu, ce a ținut să mulțumească celor prezenți pentru colaborare, după care a părăsit sala de ședințe. Președintele Nicolescu i-a avut alături, la masa prezidiului, pe senatorii Constantin Tămagă și Iani Popa și pe deputații Simona Oprescu și Mircea Drăghici. Pe la ușă se ițeau și capetele lui Radu Vasilică și al senatorului Șerban Valeca. Spre finalul primei părți a ședinței, singurul fotoliu rămas neocupat și-a găsit, în sfârșit, stăpânul, în persoana deputatului Cătălin Rădulescu. Acesta și-a luat locul printre ”hienele pătate” din propriul partid și nu a scos niciun cuvânt. Nici nu prea era cazul, dacă ținem cont că majoritatea primarilor PSD, prezenți în sală, nu îl agreează sau chiar îl antipatizează.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea