Festivalul Naţional de Muzică Uşoară, Folk şi Dans Modern “Floare de castan”, mediatizare de toată jena

În perioada  3-4 mai 2014, la Costeşti a avut loc Festivalul Naţional de Muzică Uşoară, Folk şi Dans Modern “Floare de castan”, ediţia IX-a Costeşti despre care… puţină lume a auzit. Şi nici nu e de mirare, având în vedere că Primăria Orașului Costești nu s-a învrednicit să trimită măcar un comunicat de presă care să anunţe  concursul, eveniment care, iată, se vrea de talie naţională,  sau  măcar o listă a premianţilor, la finalul competiţiei. Pe site-ul Primăriei Costeşti, nu tu condiţii şi termene de participare, nu tu istoric al festivalului, nu tu vreo galerie foto ori listă cu rezultatele concursului! Doar un anunţ sec, de două rânduri, justificat penibil de edilul şef al oraşului, Ion Baicea:
#  De e nu aţi promovat festivalul pe site-ul primăriei?
- Parcă e pus ceva pe site!
# Nu este nimic nici despre regulament, nici depre rezxzultate!
- dacă nu e, nu e! A fost pe Muscel Tv…
# Dar este vorba despre un festival naţional merita mediatizat  la nivel naţional
Ion Baicea: …
Norocul festivalului este că prin judeţ sunt şi localităţi care chiar pun preţ pe astfel de evenimente. Recomandăm primarului Baicea să  tansmită Centrului Cultural Mioveni cel puţin mulţumiri pentru informaţia de presă care a amintit de existenţa  acestui festival.

Locul I pentru cursanții Centrului Cultural Mioveni

Centrul Cultural Mioveni a participat  la concurs cu reprezentanți pentru fiecare secțiune (elevii cursurilor de canto muzică ușoară, Prof. Monaliza Zegheru, chitară, prof. Hamar Levente și dans modern, prof. Kibedi Alin Mihail),  aceștia prezentându-se la un nivel bun, obținând Locul I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea