Piteșteanul Alex Pîrvu, din nou pe scena Sălii Palatului

# Alex Pîrvu: ”Îmi doresc o carieră în muzică. Am să încerc  să îmi realizez visul: să cânt pe marile scene ale lumii.” După ce, în noiembrie 2013, a urcat pe scenă cu Toto Cutogno şi a interpretat la pian o piesă de Beethoven, iar în decembrie 2013 a cântat în duet cu Marcel Pavel melodia cu care a câştigat ediţia a IV-a a sezonului 2 din emisiunea Next Star, My Way, Alex Pîrvu revine la Sala Palatului.  De această dată, talentatul piteştean a cântat în duet cu Al Bano Carrisi melodia “Ci Sara”, care a fost foarte bine primită de public.
Al Bano a fost impresionat talentul lui Alex şi l-a rugat pe acesta să-l ajute şi să cânte amândoi imnul României, “Deşteaptă-te române”. Alex ne-a mărturisit că a fost foarte încântat “să fie el maestrul”, aşa cum i-a spus Al Bano. Publicul a fost încântat de acest ultim duet şi a cântat împreună cu ei.  După ce i-a cunoscut personal pe Toto Cutugno, Al Bano, Marcel Pavel, Alex îşi doreşte să cânte şi cu alţi mari artişti şi să ajungă pe marile scene ale lumii, aşa cum mărturiseşte într-un interviu acordat ziarului nostru:
# Cum te-ai simţit pe scenă alături de Al Bano?
- Păşesc, de fiecare dată, cu emoţie, pe scenă. Dacă nu ai emoţii, nu poţi transmite publicului. Emoţiile au fost de data aceasta mai mari, deoarece îmi era teamă că nu o să înţeleg ce îmi spune Al Bano, el vorbind italiană, dar m-am descurcat. Al Bano este un muzician extraordinar, alături de care mi-aş dori să mai cânt. Dealtfel, mi-a şi făcut o invitaţie de a merge în Italia şi să mai cântăm împreună. Am fost foarte onorat de propunere şi sper să se concretizeze.
# Cu ce mari artişti vrei să mai colaborezi?
- În finala show-ului Next Star am interpretat melodia “The show must go on” a trupei Queen. Am fost foarte încântat de aprecierile chitaristului Brian May şi cred că orice colaborare este posibilă.  Dintre artiştii români, Smiley rămâne preferatul meu, mai ales că, la ediţia specială de Paşte a show-ului Next Star, am interpretat melodia “Acasă”, care este preferată mea.
# Unde vei mai avea concerte pe viitor?
- Urmează o perioada aglomerată: pe 17 mai sunt la Baia Mare, unde am să cânt în gala festivalului Ursuleţul de Aur, deoarece anul trecut am luat marele trofeu. Urmează filmările pentru ediţia de 1 Iunie a Next Star-ului, iar la sfârşitul lunii am să merg la un festival în Ungaria. Luna iunie debutează cu un super spectacol ce va avea loc la Teatrul Alexandru Davila, organizat de profesoara mea, Adina Sima, căreia îi mulţumesc pentru tot sprijinul pe care mi-l acordă. Urmează o vacanţă binemeritată, iar la începutul lunii iulie am să particip la festivalul naţional “Mamaia Copiilor”, pentru al treilea an consecutiv.
# Ce îţi doreşti pentru viitor?
- Îmi doresc o carieră în muzică. Ştiu că presupune multă muncă, dar am să încerc să îmi realizez visul: să cânt pe marile scene ale lumii.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea