Alex Pîrvu, recital emoţionant în încheierea Festivalului ARTIFACT

Atitudine în Argeş v-a relatat, în mai multe numere,  povestea lui Alex Pîrvu, piteşteanul de 11 ani care a cântat în duet cu Marcel Pavel, Toto Cutugno şi Al Bano Carrisi pe scena Sălii Palatului. Iată că micuţul star îşi contiună  ascensiunea  cu un program încărcat. Alex a filmat pentru ediţia specială “Next Star” care se va difuza joi, începând cu ora 20.30, la Antena 1, unde a interpretat o melodie cunoscută în duet cu o vedetă a muzicii româneşti. Luni seară a fost invitat de Mihai Morar în emisiunea “Răi, da’ buni”, realizatorul  fiind emoţionat de presataţia muzicală lui Alex.  Alături de colegii de la Liceul de Artă Dinu Lipatti din Piteşti, Alex a făcut înregistrări şi pentru emisiunea “Haideţi la show”, care v-a fi difuzată în dată de 21 iunie,  pe TVHD

Alex - emoţionat şi emoţionant

Sâmbătă, la Mall Piteşti, Alex a susţinut un recital în încheierea Festivalului ARTIFACT. Momentul a fost unul emoţionant, Alex fiind aplaudat la scenă deschisă de către participanţii la festival, susţinătorii acestora şi cei care doar s-au oprit pentru al asculta. Alături de Alex a cântat prietena şi colega lui de canto, Măriuca Enache, iar împreună cu profesoara lor, Adina Sima, au interpretat o melodie pe cât de frumoasă, pe atât de grea “Vivo pe lei”. Alex ne-a povestit că s-a simţit foarte bine şi emoţionat să cânte “acasă” pentru pitesteni.

Un elev conştiincios

Săptămâna  trecută n-a fost deloc uşoară pentru Alex. Vineri a avut teza la română, luni urmând teza la matematică, după care va aştepta prea binemeritata vacanţă de vară. Până  atunci, Alex se mai pregăteşte pentru un show  important pentru el. Pe dată de 7 iunie, la Teatrul Alexandru Davila, are loc un super spectacol organizat de profesoară  Adina Sima, cea care e aproape de Alex la fiecare eveniment muzical şi căreia îi datoarează dragostea pentru muzică. Vom reveni cu amănunte după acest grandios spectacol şi despre evoluţia muzicală a lui Alex.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea