Gheorghe Costache, patronul Lucky Tour, este noul şef al PDL Mioveni

# Acesta şi-a dat demisia din PSD – şi din funcţia de consilier local al aceluiaşi partid. Senatorul Mircea Andrei şi echipa sa au făcut o nouă “cucerire” în teritoriu, semn că alegerile încep să ardă - deşi sunt la ceva distanţă. Lovitura este şi una de imagine, în fruntea organizaţiei Mioveni fiind promovată o persoană care, până mai ieri, reprezenta imaginea principalului partid de opoziţie, PSD-ul. În urma unei  şedinţe organizată pe loc, preşedintele interimar al PDL Argeş, senatorul Mircea Andrei, l-a numit preşedinte al organizaţiei pe patronul firmei de transport persoane Lucky Tour, Gheorghe Costache.
Culmea este că acesta este încă… consilier local PSD. Constantin Iordan, fost consilier judeţean, acum consilier local al PDL, a trebuit să mai coboare o treaptă în ierarhia organizaţiei din Mioveni, ca urmare a acestei schimbări. 
Gheorghe Costache îşi va pierde locul în Consiliul Local Mioveni cu ocazia primei şedinţe. Organizatia PSD Mioveni va stabili, la începutul săptămânii viitoare, persoana care va deveni consilier local în locul boss-ului de la Lucky Tour, primarul Ion Georgescu sperând să fie promovat unul din membrii tineri.    A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea