Constantin Tămagă: ,,Nu plec din PSD nici dacă mă dă afară”

Vineri, în cadrul  conferinţei de presă a Partidului Social Democrat, senatorul Constantin Tămagă a ţinut să desluşească misterul cu privire la migraţia sa la UNPR, zvon ce s-a vehiculat în ultima vreme prin presă. Acesta a menţionat că a rămas surprins în urma materialului apărut, precizând că acea declaraţie apărută în presă nu-i aparţine şi, nici vorbă, nu se simte deloc marginalizat.
Constantin Tămagă nu a negat faptul că în interiorul partidului nu ar exista opinii diferite sau nemulţumiri.
Senatorul Tămagă a desluşit şi zvonul cu privire la votul pentru ultima moţiune de cenzură, mai exact că nu a votat împotriva moţiunii, aşa cum se zvonea, ci s-a opus pentru introducerea moţiunii din simplul fapt că şansele erau prea mici pentru a trece.
Constantin Tămagă şi-a exprimat şi câteva nemulţumiri la adresa partidului din care face parte, cerându-i acestuia implicarea mai profundă la nivel naţional în reluarea activităţii agricole şi în dezvoltarea rurală. O altă nemulţumire a senatorului Tămagă este la nivel judeţean - cu privire la prioritizarea zonei de sud a judeţului, zonă în care a şi fost ales, susţinând că ar fi o zonă  defavorizată şi oarecum uitată de liderii politici.    L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea