Constantin Tămagă: ,,Nu plec din PSD nici dacă mă dă afară”

Vineri, în cadrul  conferinţei de presă a Partidului Social Democrat, senatorul Constantin Tămagă a ţinut să desluşească misterul cu privire la migraţia sa la UNPR, zvon ce s-a vehiculat în ultima vreme prin presă. Acesta a menţionat că a rămas surprins în urma materialului apărut, precizând că acea declaraţie apărută în presă nu-i aparţine şi, nici vorbă, nu se simte deloc marginalizat.
Constantin Tămagă nu a negat faptul că în interiorul partidului nu ar exista opinii diferite sau nemulţumiri.
Senatorul Tămagă a desluşit şi zvonul cu privire la votul pentru ultima moţiune de cenzură, mai exact că nu a votat împotriva moţiunii, aşa cum se zvonea, ci s-a opus pentru introducerea moţiunii din simplul fapt că şansele erau prea mici pentru a trece.
Constantin Tămagă şi-a exprimat şi câteva nemulţumiri la adresa partidului din care face parte, cerându-i acestuia implicarea mai profundă la nivel naţional în reluarea activităţii agricole şi în dezvoltarea rurală. O altă nemulţumire a senatorului Tămagă este la nivel judeţean - cu privire la prioritizarea zonei de sud a judeţului, zonă în care a şi fost ales, susţinând că ar fi o zonă  defavorizată şi oarecum uitată de liderii politici.    L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea