Declaraţiile de avere şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş

# Gabriel Bratu este…grefier-arhivar? Da! A, nu, nu Gabriel Bratu acela… Poate vă întrebaţi care este legătura între declaraţiile de avere şi I.S.J. Argeş. Ei bine, nici una! Poftim, un răspuns scurt şi la obiect. Pentru că pe pagina web a inspectoratului nu apare nici urmă de declaraţie de avere. Omul care a creat site-ul a postat acolo, sus şi tare, rubrica respectivă. Ce folos însă, cutia cu minuni a rămas goală…ba nu, nici chiar aşa. Din respect pentru lege, inspectorul şcolar general a trimis mai multe circulare către unităţile de învăţământ în vederea respectării dispoziţiilor Legii nr. 176. Iată ce îndrăzneşte această lege să prevadă:
LEGE Nr. 176 din 1 septembrie 2010 privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice
ART. 4.  (1) Declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese se depun în termen de 30 de zile de la data numirii sau a alegerii în funcţie ori de la data începerii activităţii.

Nu am găsit nimic pe pagina web a Inspectoratului, semn că circulara a fost destul de… pătrată şi nu s-a întors pentru a fi citită de… cei care au scris-o şi semnat-o. Nu-i nimic, mergem la prietena A.N.I., pentru că acolo vom descoperi averile mai mult sau mai puţin fabuloase ale şefilor din învăţământul argeşean. Şi, imediat ce am tastat noi „Bratu Gabriel”, ne-a fost prezentată averea acestuia. Numai că meseria omului era de…grefier-arhivar.  Concluzia: ori domnu’ inspector general arhivează cât poate, ori nu vrea – a draku’ lege – să posteze declaraţia. Da’ ce atâta grabă, dom’ judecător?!...
A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea