Întâlnire între fermierii de succes ai Argeşului

# La întrunire au participat managerii Agropit şi primarul comunei Rociu. Vineri a avut loc un simpozion dedicat fermierilor şi tuturor oamenilor care au activităţi agricole, simpozion organizat de către firma Pioneer. Societatea Pioneer este lider mondial în producerea, procesarea şi comercializarea seminţelor de porumb, având o experienţă de peste 80 de ani în domeniul cercetării, ceea ce garantează calitatea produselor oferite.
La acest simpozion a luat parte şi conducerea societăţii Agropit SA Ştefăneşti formată din domnul preşedinte Valentin Şuvar alături de domnul director Marius Găleţeanu.
Printre fermierii de succes aflaţi la acest simpozion se afla şi domnul primar al comunei Rociu, Aurel Bălăşoiu, care s-a dovedit că este un bun gospodar nu numai în administraţia publică, dar şi în agricultură prin faptul că a organizat, cu sprijinul Direcţiei Agricole, un curs la nivel de comună dedicat tinerilor agricultori. Cursul respectiv a adunat 40 de tineri din comuna Rociu,  fiind la a-III- a parte.     L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea