Păun Cornel, cetăţeanul din Beleţi-Negreşti care l-a executat silit pe primar, nu se lasă

# Dorinţa sa este ca actualul şef de post al poliţiei din localitate, Constantin Dinu, să fie pedepsit penal. Păun Cornel este o persoană de la care mulţi ar avea de învăţat. O persoană care, deşi fără facultăţi, a memorat legi întregi, legi cărora le ştie o bună parte din sensuri şi din aplicaţii. Şi toate astea din ambiţia de a-şi recăpăta moştenirile primite de la părinţi, moşteniri pentru care s-a luptat – şi se luptă în continuare – cu autorităţile în justiţie. Şi, datorită unei tenacităţi ieşite din comun, omul nostru a reuşit inclusiv performanţa de a-l executa silit pe mult mai titratul său primar (cu ajutorul executorului Vârgă Ioan din Piteşti). Însă despre acest caz am mai scris, aşa că nu vom insista asupra lui. Iată că Păun Cornel mai „execută” pe cineva, şi anume tocmai pe actualul şef de post al comunei.
Totul a plecat de la o executare silită, executare instituită – susţine omul nostru – ilegal. La executarea cu pricina a participat şi agentul de poliţie Dinu Constantin, care la acea vreme – luna mai a anului 2004 – nu făcea parte din personalul postului de poliţie Beleţi-Negreşti. Acesta venise probabil în ajutorul organelor de ordine din localitate. Păun Cornel susţine (şi susţine că are şi martori) că Dinu Constantin l-a agresat în propria curte, agresiune fără nici un motiv. Drept pentru care i-a făcut acestuia plângere pentru abuz în serviciu şi vătămare corporală la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş. Iar plângerile şi vizitele insistentului sătean i-au obligat, într-un final, pe oamenii legii să înainteze petiţiile acestuia la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.
„Nu renunţ cu niciun chip. Nu vreau nimic altceva decât dreptate, şi cine a greşit să plătească. Am citit legile şi ştiu că am dreptate, aşa cum am avut dreptate şi la celelalte procese pe care le-am câştigat” ne-a declarat, la sediul redacţiei, Cornel Păun.
Vom reveni cu amănunte.     A.S.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea