P.S.D. Argeș a cerut un post de ministru. Și l-a primit! Pe Gerea...

Spiridon Voinescu
Cu vreo două săptămâni în urmă, tot într-o urmă, în urma alegerilor prezidențiale, în PSD Argeș a avut loc aproape o revoltă. Radu Vasilică, deputatul, s-a ridicat cu vocea-i puternică și cu trupu-i slab pentru a protesta în fața mai-marilor naționali ai partidului. Protestul a fost cumva îndreptățit, referindu-se la rezultatele bune scoase de PSD în județ, rezultate pe baza cărora organizația a solicitat Bucureștiului un post de ministru. După cum s-a scris în toate ziarele, mai abitir decât isprăvile politice, Radu Vasilică se iubește, de ceva timp, cu ”miss fata de la țară”. Ei bine, s-a dovedit că nici el nu-i mai de la oraș, de vreme ce țipătul său puternic a ieșit din gâtu-i (și acela slab) doar la o conferință locală de presă. Deși Autostrada duce direct spre Capitală, țipătul a ajuns maxim până la Rătești, pierzându-se pe cele vreo două sute de hectare pe care primarul PSD din localitate le deține cu modestie. ”PSD Arges va propune 4 sau 5 dintre membrii săi pentru a ocupa măcar un post de ministru în viitorul “Guvern Ponta”. Este dreptul organizației PSD Argeș să fie reprezentată în guvern proporțional cu rezultatele obținute la alegeri”, spune deputatul Radu Vasilică pe blogul propriu. Bătăușul Valeca sau Mama-Omida Rădulescu au fost două dintre propunerile băiatului din provincie Vasilică. Valeca e bătăuș pentru că are centura neagră și mustață exact ca a lui Walker – polițistul texan, iar Rădulescu e mama-omida pentru că a știut dinainte că PSD va pierde prezidențialele, a știut că Pendiuc va fi arestat și de ce și, probabil, a știut chiar și că el va fi anchetat de către DNA pentru fapte pe care încă nu le făcuse. Ceea ce înseamnă că nu a putut să se abțină…
Nici superiorii de partid nu s-au abținut, așa încât PSD Argeș l-a primit, ca ministru, pe Gerea. Acesta este, pe undeva, cel mai pesedist dintre liberali. În primul rând, e cel mai sărac. Cu o firmă băgată în insolvență și fără cine știe ce averi, Andrei Gerea s-ar potrivi mult mai bine profilului social democrat. Dar cine se mai gândește la doctrine, dă-le dracu, doar nu țin ele de foame.
În sfârșit, ideea este că în PSD Argeș vorbește toată lumea, însă nimeni nu vorbește tare, asta în afara faptului că nimeni nu spune nimic. Exact ca în bancul cu rușii care se lăudau că se pi… pe liderii lor. Doar că nu-și dădeau jos pantalonii…Vocile actualilor lideri locali nu reușesc să depășească granița județului. Constantin Nicolescu reușise. El avea fir roșu, pesedist, direct la Ponta și la Dragnea, și la Iliescu, și la Năstase, și la Văcăroiu și la toți. Tecău are mult de muncă la Consiliu, Pendiuc a devenit, din păcate, mai reținut. Iar ceilalți nu prea sunt în stare, că dacă erau, arătau. Poate, așa cum Gerea aduce în țară Honda, și pesedeul local are trebui să pună ochii pe un import, nu din afara județului, însă ceva de marcă premium.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea