Oraşul Costeşti are un nou viceprimar

# Culmea culmilor: acesta este PNL-ist, a fost însă votat de PDL-işti – cu împotrivirea PSD-ului. Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe ordinul de demitere (cu scandal, bineînţeles) a viceprimarului Mimi Niţă, că o altă întâmplare cel puţin ciudată a venit să tulbure apele politice ale localităţii. Este vorba de numirea noului viceprimar, Florin Sandu. Acesta, membru PNL, nu a fost susţinut în şedinţa de Consiliu Local în care a şi fost numit, de colegii de alianţă de la PSD. A fost susţinut însă de cei din …PDL. Aşa încât marţea trecută am mai putut înregistra o premieră la nivel politic, şi anume un PNL-ist susţinut de PDL-işti şi renegat de PSD-işti. Nu-i nimic, majoritatea la Costeşti este portocalie, aşa încât nu au fost emoţii.
„Au votat ei (cei din PSD, n.r.) şi împotriva proiectului de 10 milioane de euro pe care îl derulăm cu fonduri europene în oraş, aşa că ce să mai zic de numirea viceprimarului”, a declarat primarul Ion Baicea.
Fostul viceprimar Marian Niţă, şeful PSD Costeşti, aşteaptă o numire la Consiliul Judeţean Argeş. Numai că evenimentele din ultima perioadă nu i-au fost deloc favorabile, dacă ţinem cont de faptul că vicepreşedintele Florea Costache a decedat iar preşedintele Constantin Nicolescu este internat în spital la Bucureşti, cei doi fiind susţinătorii de la centru ai lui Niţă.
Primarul Ion Baicea: Eu sunt mulţumit de rezultatul alegerilor, chiar dacă voul viceprimar este membru PNL. Sunt convins că voi putea face o echipă mult mai bună decât am făcut cu predecesorul său, iar acest lucru va avea rezultate pozitive asupra oraşului Costeşti.     L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea