"Colaborez cu PDL pentru proiectele din comună"

# Declară primarul PSD de la Valea Danului. La ultima şedinţă de Consiliu Local din comuna Valea Danului, primarul pesedist Vasile Nica a reuşit să-şi şocheze consilierii cu o declaraţie care contravine intereselor de partid. Acesta a afirmat că a început o colaborare cu liderii PDL Mircea Andrei şi Ştefan Lăzăroiu, pentru realizarea unor proiecte importante din localitate. Consilierii s-au împărţit imediat în două tabere, unii se bucurau că se pun în practică investiţii majore, iar alţii cârcoteau în legătură cu colaborarea primarului PSD cu „duşmanii” politici.

„Mircea Andrei şi Ştefan Lăzăroiu mi-au promis că ne ajută”

Cel mai important proiect al primarului din Valea Danului este canalizarea comunei, o lucrare pentru care sunt cumpărate conductele de vreo doi ani, iar documentele sunt depuse tot cam de atunci. „Se prăpădesc materialele dacă mai stăm cu ele aşa. Am apelat la conducerea PDL pentru că mi-am zis că dacă se poate să rezolvăm problemele, de ce nu?! Dânşii mi-au promis că ne ajută să pornim lucrările. Eu cred că trebuie să funcţioneze astfel de colaborări pentru binele cetăţenilor, iar cei din PDL nu au ţinut cont că eu sunt de la PSD, ci s-au gândit să facem ceva pentru comuna noastră”, ne-a declarat primarul Vasile Nica.

35 de miliarde pentru comună

Proiectul de introducere a reţelei de canalizare costă circa 29 de miliarde de lei. Pe masa ministerelor se mai află încă un proiect de asfaltare a unui drum, de circa un miliard de lei, plus încă documentele pentru înfiinţarea unei baze sportive moderne, pentru care este nevoie cam de 5 miliarde de lei. „Măcar de-am face canalizarea şi drumul asfaltat”, spune primarul, „pentru că mai avem o mulţime de proiecte dar nu am avut nicio pârghie de obţinere a finanţărilor. Senatorul Andrei şi preşedintele din Curtea de Argeş Ştefan Lăzăroiu ne-au promis că vor face lobby pentru aprobarea acestor proiecte”. De altfel, imediat ce vor fi aprobate, proiectele pot fi puse în practică de îndată. „Dacă se aprobă, în secunda următoare demarăm lucrările”, a mai subliniat primarul.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea