Sandero RS, Dacia cu 145 cai putere, deocamdată numai în America de Sud

Renault a prezentat la Salonul Auto de la Buenos Aires, Motor Show, un nou model de Duster, şi anume modelul Oroch care este primul model pickup din clasa compactă din istoria celor de la Renault. Cel de al doilea model este un Sandero RS 2.0, prima versiune sportivă a maşinii produsă şi sub sigla Dacia, dar în alte versiuni.
Noul Sandero RS e pus în mişcare de un propulsor de 2,0 litri pe benzină, aspirat natural, care dezvoltă 145 CP şi trimite tot ce are el mai bun către roţile din faţă prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu şase trepte. Totodată, potrivit primelor informaţii publicate, sistemul ESP va avea un mod Sport pentru mai multă distracţie.
Potrivit promotor.ro, Motorul de 2,0 litri cu 16 supape, preluat de pe Dusterul vândut în Argentina, este singurul propulsor aspirat natural din gama actuală Renault Sport. Mai mult, noul Sandero RS va fi primul model sportiv din gama Renault construit în afara Europei, şi anume în Argentina.
Noul model sportiv are parte şi de un exterior ceva mai sportiv, cu spoilere inspirate din designul fraţilor săi mai scumpi (Clio RS şi Megane RS) şi jante cu dimensiuni mai generoase, în vreme ce interiorul e garnisit cu detalii de culoare roşie şi un volan pe care scrie RS.
Francezii de la Renault sub-branduiesc Dacia ca versiunea ieftină și accesibilă a gamei lor. Fie că le place să recunoască sau nu, când Renault a luat Dacia sub umbrela grupului, au înregistrat creșteri semnificative la capitolul procentelor importante, de pe anumite foi, la sfârșitul fiecărui semestru fiscal.
Grupul Renault nu a făcut, deocamdată, nicio referire privitoarea la lansarea celor două modele și în Europa, însă este foarte probabil ca acstea să apară în portofoliul european al concernului din anul 2016.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea