Impresionată de o ie produsă de Argcoms Curtea de Argeş, soţia ambasadorului Chinei a dorit să viziteze fabrica

Veniţi pentru a doua oară, anul acesta, în Argeş, ambasadorul Chinei, Feihong XU, împreună cu soţia,  au dorit să viziteze fabrica de artizanat din Curtea de Argeş, Argcoms SCM.
Această dorinţă vine după ce, în urmă cu aproximativ o lună, la prima vizită în Argeş de anul acesta a ambasadorului Chinei, reprezentanţii Consiliului Judeţean Argeş i-au oferit soţiei ambasadorului o ie produsă de Argcoms Curtea de Argeş.
Fiind surprinsă de frumuseţea acestei ii, soţia ambasadorului profitând de o nouă prezenţă în Argeş, a dorit să meargă să viziteze fabrica unde s-a produs acea bijuterie vestimentară a portului românesc.
Astfel că, oficialii chinezi  au vrut să participe la procesul de producţie al iilor, al globuleţelor şi al produselor din lut, toate acestea fiind lucrate manual.
Această vizită a venit în urma unei întâlniri ce a avut loc în data de 30 iunie la oficiul Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş cu o delegaţie din China, condusă de secretarul general al provinciei Sichuan. În cadrul întâlnirii s-au purtat discuţii cu vicepreşedinţii CCIA, Sandu Nichita şi Ion Brănescu despre mediul de afaceri din judeţ şi a fost prezentat potenţialul economic al Argeşului.
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea