Primarul comunei Bughea de Sus, Gheorghe Tarbă: "SCUZAȚI, N-AM ȘTIUT CĂ SUNTEM STAT ÎN STAT!"

# Nervi întinși la ședința CJ Argeș de joia trecută # Gheorghe Tarbă: ”ACEASTA ESTE COMUNITATEA! NU AVEM, ÎN COMUNĂ, NICIO SOCIETATE COMERCIALĂ, NU AVEM RESURSE!”

Un moment mai puțin obișnuit s-a petrecut, joia trecută, la ședința ordinară a Consiliului Județean Argeș.  Disperat că nu-i ajung banii pentru investiții absolut necesare pentru comunitate, primarul din Bughea de Sus, Gheorghe Tarbă, a venit în plenul ședinței Consiliului Județean să se adreseze consilierilor și președintelui Tecău.
Primarul comunei Bughea de Sus, Gheorghe Tarbă: Domnule președinte, am venit azi,  aici, pentru a vă expune problemele mari  cu care ne confruntăm în comună. Am făcut nenumărate solicitări și adrese către Consiliul Județean, pentru finanțarea obiectivelor care sunt imperios necesare. Vorbesc aici de drumul comunal, de podul peste care nu mai pot trece, în caz de evenimente, o mașină de pompieri sau salvarea, vorbesc de o școală care se prezintă, în momentul de față, deplorabil…Noi n-am primit niciun ban prin această rectificare! Am primit 1,3 milioane astă iarnă, dar avem o comunitate care se finațează cu 100.000 lei! ACEASTA ESTE COMUNITATEA! NU AVEM, ÎN COMUNĂ, NICIO SOCIETATE COMERCIALĂ, NU AVEM RESURSE! Am primit anul acesta mai puțin cu 350-400.000 lei ca anul trecut. Nu avem bani pentru ajutoarele de încălzire de la iarnă, pentru comunitatea de romi, nu avem bani pentru asistenții sociali. Am făcut foarte multe adrese către CJ, am considerat că mă bagă cineva în seamă, însă nici măcar nu am primit răspuns.
Florin Tecău a răspuns primarului din Bughea de Sus, invitându-l pe acesta să facă proiect pentru reabilitarea școlii, pentru a putea primi finanțare pe Ordonanța 28. Despre podul avariat, mai nimic.
Consilierul județean Dan Manu a intervenit, aproape șocant, în apărarea președintelui Florin Tecău, opinând că intervenția primarului nu-și are locul în CJ, ci la ședința colegiului prefectural. Ședințele CJ au o ordine de zi care trebuie respectată, a mai adăugat vicepreședintele PSD Argeș, doctorul Dan Manu.
Primarul comunei Bughea de Sus, Gheorghe Tarbă, a părăsit ședința replicând: "Mă scuzați, nu am știut că suntem stat în stat!”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea