Expoziție de autoturisme istorice în Piața Vasile Milea

# Lângă mașinile de epocă au fost expuse și autoturisme de rally # Evenimentul a fost organizat de Muzeul Județean Argeș
Maşini vechi, precum Aro IMS dar și Dacia 1100 şi autoturisme de ultimă generaţie au fost prezentate șI expuse, săptămâna trecută, în Piaţa Vasile Milea. Evenimentul a fost organizat  de  Muzeului Judeţean Argeş şi i-a adus în faţa publicului pe celebrii piloţi ai Argeşului. De faţă a fost şi Constantin Polexe, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, care şi-a anunţat simpatia pentru o maşină IMS din cadrul expoziţiei.
Constantin Polexe, vicepreședinte CJ Argeș: Prefer IMS-ul, pentru că sunt legat șI sufletește. Am șI eu un IMS, este fabricat în 1968 șI arată la fel de bine. Am lucrat și eu la ARO mulțI ani, sunt un iubitor de automobile și le recomand proprietarilor să le țină în stare bună, pentru că aceste mașini vor valora, în timp, mulți bani, așa precum un tablou de valoare.
Dr. Cornel Popescu, directorul Muzeului Județean Argeș: Mă bucur că am avut ocazia să organizăm acest regal automobilistic, cu ocazia Sărbătorilor Argeșului și Muscelului, în centrul Municipiului Pitești. Avem 12 bijuterii pe patru roți, mașini istorice, avem însă și bolizi de competiție expuși. Doresc să le mulțumesc pentru participare atât proprietarilor cât și piloților, cu ajutorul cărora am oferit argeșenilor câteva clipe de încântare.
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea