Târgul Apicol de la Mioveni, la prima ediție

În perioada 11 – 13 septembrie, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia se va desfășura prima ediţie a Târgului Apicol Mioveni, un eveniment  dedicat atât consumatorilor de miere de albine, cât și apicultorilor.
Târgul are drept scop promovarea apiculturii și încurajarea consumului de produse apicole şi va reuni apicultori individuali şi firme de profil din toată ţara. Ei vor pune la dispoziția publicului diverse sortimente de miere, polen, propolis, lăptișor de matcă, produse apicole – suplimente nutritive, cosmetice naturiste, dar și utilaje și echipamente apicole.
Important!
Înscrierea participanţilor se face prin completarea unui formular care se găseşte pe site-ul Primăriei oraşului Mioveni -www.primariamioveni.ro (Târg Apicol Mioveni).
Formularul poate fi depus la sediul instituţiei (Registratură), sau transmis prin e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 11 septembrie, începând cu orele 14.00.
Evenimentul este organizat de Consiliul Local, Primărie, Centrul Cultural Mioveni, în colaborare cu Camera Agricolă Argeş şi magazinul apicol "Universul Albinelor".

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea