Gabriel Moiceanu, directorul A.D.I. Servsal, cumul de salarii capitaliste… din bani publici

# Pentru ,,performanţa” gunoiului scump din Argeş, directorul A.D.I. Serval şi-a mărit salariul la peste 700 de milioane lei vechi în anul 2014 # Moiceanu  a câştigat în anul 2014 aproape 90 milioane lei vechi lunar din bani publici

După mărirea salariilor  medicilor ne aşteptăm la o grevă generală şi din partea reprezentanţilor A.D.I . Servsal care, cred, se uită cu invidie la aceste creşteri salariale şi probabil se întreabă cum de şi-au permis să ceară salarii apropiate cu ale lor. Însă, dacă vorbim de directorul A.D.I. Servsal, Gabriel Moiceanu, cel despre care spun gurile rele că ,,a inventat gunoiul”, datorită aroganţei sale, acesta s-ar putea să se revolte cel mai rău şi mai ales pe medici pentru că au cerut o mărire de salariu generală şi nu selectivă, aşa cum îi place domniei sale. După principiul, ,,colectare selectivă” Gabriel Moiceanu, şeful A.D.I. Servsal a stabilit şi o grilă de salarizare în interiorul asociaţiei şi anume, ,,remunerare selectivă”.  Aşadar, conform sloganului de mediu, ,,poluatorul plăteşte”, ne permitem noi să facem o continuare a acestui slogan, în spirit de glumă, făcând haz de necaz, care se potriveşte mânuşă la noi în Argeş şi anume, ,,poluatorul plăteşte – Moiceanu primeşte”.

Deşi avea un salariu enorm, Moiceanu şi-a mai aplicat o creştere salarială

În vreme ce primăriile din Argeş, deja sărăcite de diferite contracte păguboase, trag să încaseze taxa de salubrizare de la populaţie, ba mai mult, o plătesc din bugetul local fără ca ea să fie încasată în întregime de la toţi locuitorii, astfel creîndu-se găuri negre în bugetul local, chiar şi de sute de milioane lei vechi pe an, aşa cum am demonstrat cu ceva vreme în urmă, Gabriel Moiceanu a considerat că pentru această ,,performanţă”, a gunoiului foarte scump din Argeş, trebuie să-şi mai aplice o mărire de salariu,  aproape nesimţită, aş putea spune.
Conform declaraţiei de avere, Moiceanu, în anul 2012, avea un salariu de peste 50 milioane de lei vechi. Acum, la ultima sa declaraţie de avere observăm o creştere de salariu  la o sumă ce depășea, în urmă cu numai două luni, pe cea a președintelui României. Astfel spus, Gabriel Moiceanu a încasat în anul 2014 de la A.D.I. Servsal suma de 73.202 mii lei, adică, 6.100 lei lunar. Iată cum, în  numai doi ani de zile, salariul lui Moiceanu a crescut cu peste 10 milioane lei vechi. Argeşenii plătesc în continuare gunoiul la un preţ foarte mare, nu am văzut nici un proiect bine stabilit de implementare a modului de colectare selectivă, dar, cu toate astea, am văzut salarii mari, invers proporţionale cu performanţele proiectului ,, Managementul Integrat al Deşeurilor Solide”
Mă întreb ce-or zice medicii, cu ani grei de studii, ce-or zice profesorii, iniţiatorii noştri în societate, când văd asemenea salarii  la unii şmecheri, am putea spune, din sistemul public.
Iată, aceasta este o explicaţie a preţului gunoiului piperat din Argeş.

Gabriel Moiceanu, finul vicepreşedintelui PSD Argeş Ion Mînzînă, şi ascensiunea sa

Fost angajat al societăţii Salubritate 2000 S.A., Gabriel Moiceanu şi-a început cariera politică în PRM Argeş, condus la acea vreme de actualul vicepreşedinte al PSD Argeş, Ion Mînzînă.
Intrat în simpatiile lui Mînzînă, Gabriel Moiceanu a preluat conducerea organizaţiei de tineret a PRM Argeş şi a prins şi un post de consilier judeţean, tot din partea PRM.
Prietenia dintre Mînzînă şi Moiceanu avea să ajungă mai apoi chiar mai apropiată, aceștia devenind naş de cununie, respectiv, fin.
După destrămarea organizaţiei PRM Argeş, cumătrul lui Moiceanu, Ion Mînzînă a sărit în barca PSD.  De aici încolo a urmat o ascensiune fulminantă şi pentru finul Moiceanu care a fost luat de la Salubritate 2000 S.A. şi propulsat în fruntea A.D.I. Servsal, abia înfiinţată.

După modelul naşului, cu două venituri din bani publici, Gabriel Moiceanu, în 2014, şi-a rotunjit veniturile cu încă 33.864 de lei

Aşa cum am relatat în această ediţie de ziar şi despre Ion Mînzînă, vicepreşedintele PSD Argeş şi naşul lui Moiceanu, cum primeşte bani din două părţi de la Consiliul Judeţean Argeş, ajungând la un venit de peste 70 milioane de lei lunar, după acelaşi model s-a ghidat şi finul acestuia, Moiceanu, căruia, probabil, nu-i ajungea salariul enorm de la ADI Servsal şi a considerat că este bine să-şi rotunjească veniturile cu o indemnizaţie de la Regia de Administrare a Domeniului Public și Privat al Județului Argeș, unde ocupă funcţia de preşedinte C.A.
De precizat mai este faptul că acest venit apare doar în ultima sa declaraţie de avere, pe anul 2014. În declaraţia de avere a lui Gabriel Moiceanu, pe anul 2012, fiind singura găsită pe site-ul ANI, chiar dacă ocupa, şi atunci, funcţia de preşedinte al consiliului de administrare al Regiei de Administrare a Domeniului Public și Privat al Județului Argeș, acest venit nu apărea.
Astfel că, Gabriel Moiceanu a ajuns la un venit din bani publici, în anul 2014, de aproape 90 milioane de lei vechi lunar, un venit mult mai mare faţă de cel al naşului său, Ion Mînzînă.
Lucian GHERGUŞ

Click AICI pentru a vizualiza DECLARAȚIA DE AVERE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea