Primăria Piteşti pune la bătaie 260 de miliarde lei vechi pentru modernizarea a 15 străzi din Tancodrom

# În an pre-electoral curg miliardele la Primăria Piteşti. Pentru cine?...
Conform sloganului viceprimarului Cornel Ionică, iată că reprezentanţii administraţiei locale Piteşti ,,au trecut la treabă”, aşa cum îi place lui Ionică să zică în repetate rânduri prin conferinţele de presă, de când a preluat atribuţiile de primar.
Sute de miliarde de lei vechi au fost puse la bătaie în ultima perioadă pentru modernizarea mai multor drumuri din Piteşti, drumuri care au fost descoperite de către reprezentanţii primăriei tocmai anul acesta că trebuie reabilitate sau modernizate.
Ultima investiţie de anvergură a Primăriei Piteşti, care urmează să se scoată la licitaţie, a fost anunţată de Cornel Ionică, săptămâna trecută, şi constă în asfaltarea a 15 străzi din cartierul Tancodrom şi introducerea reţelelor de apă şi canalizare pe 9 din aceste străzi, restul beneficiind de aceste utilităţi, fiind introduse printr-un proiect pe fonduri europene al operatorului de apă şi canalizare din Municipiul Piteşti, Apă Canal 2000 S.A.
Aşa cum spuneam, Primăria Piteşti are pregătiţi pentru această investiţie, conform studiului, suma de 260 de miliarde lei vechi ce vor fi puşi la bătaie în perioada imediat următoare, conform viceprimarului Cornel Ionică.
”Avem în proceduri şi sperăm să începem lucrările de asfaltare toamna asta pe 15 străzi din Tancodrom. Avem prevăzuţi pentru această lucrare 260 de miliarde. Deci, avem banii aferenţi. Pe şase din aceste străzi s-a introdus apă şi canalizare pe fonduri europene, iar pe celelalte nouă străzi vom introduce reţelele de apă şi canalizare în cadrul acestui proiect. Aici nu este vorba de o reabilitare, ci de o asfaltare nouă. Cartierul Tancodrom s-a dezvoltat într-un ritm alert după 1990. Acest cartier reprezintă, acum, aproximativ 30% din suprafaţa locuibilă a Piteştiului”, a declarat Cornel Ionică.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea