Penibil, de trei ori penibil! Ministrul Gerea informează românii cu privire la prodigioasa sa activitate

# Acesta a anunțat, iată,  că va fi prezent la o Școală de Vară și la Ziua Comunei Bascov. Prea de vară, dom` ministru…

Activitatea ministrului argeșean Andrei Gerea în fruntea Ministerului Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri rămâne, publicului larg, o necunoscută. După ce i-a ”lovit” pe argeșeni cu promisiunea că va salva Arpechimul, atât din postura de parlamentar, cât și din cea de ministru al Economiei, Andrei Gerea a dispărut de tot din vizorul publicului. A fost găsit la Ministerul Energiei, însă, se pare, noua funcție l-a stors atât de mult, încât nu mai are energie să și arate ce face. Probabil nu mai are energie să facă nimic…
Tocmai când ne pregăteam să tragem o astfel de concluzie, total greșită, hop! – un comunicat din partea ALDE departamentul de comunicare ( al ALDE adică) în care ni se dezvăluie activitatea prodigioasă a ministrului Gerea. Românii – și în special argeșenii – pot cădea pe spate: ministrul Gerea va participa la o școală de vară, dar și la o zi de comună. La fel și copiii de clasa a doua, însă cei din urmă pe banii părinților. Și pe mașinile acelorași părinți, plătitori, deasemenea, de impozite și taxe pentru asigurarea salariului gras al domnului ministru!
Iată comunicatul cu pricina:

Informare de presă
Andrei Gerea, la Şcoala de vară a TLDE şi la ziua comunei Bascov
Sâmbătă şi duminică, o delegaţie a organizaţiei de tineret a ALDE Argeş, condusă de co-preşedinţii organizaţiei judeţene,  Andreea Udrescu şi Codruţ Matei vor participa la lucrările Şcolii de Vară a TLDE  de la Mamaia.
La acest eveniment vor participa şi vicepreşedintele ALDE la nivel naţional, ministrul Energiei, IMM-urilor şi Mediului de Afaceri, deputatul de Argeş Andrei Gerea, preşedintele Senatului şi copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, precum şi ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, vicepreşedinte ALDE.
De asemenea, agenda ministrului Andrei Gerea cuprinde, în cursul zilei de duminică, şi prezenţa la ziua comunei Bascov.
Departamentul de comunicare ALDE Arges

(A.S.)

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea