Este oficial. În aproximativ 4 ani oraşul Mioveni va avea un nou spital dotat cu aparatură de ultimă generaţie

# Ion Georgescu: În perioada 10 – 15 septembrie, conform documentelor pe care le-am primit de la Bucureşti, se va semna contractul de execuţie şi dotare al noului Spital ,,Sfântul Spiridon” # Totalul investiţiei se ridică la aproximativ 68 milioane de euro

Încă din 2011, reprezentanţii primăriei Mioveni se luptă cu legislaţia depăşită pentru adjudecarea unei licitaţii în vederea construirii şi dotării unui nou spital care va fi probabil cel mai modern din Argeş.
Iată, după patru ani de contestaţii şi procese licitaţia pentru construcţia şi dotarea Spitalului ,,Sfântul Spiridon” Mioveni a fost adjudecată de o asociere de firme din Italia, Germania şi Austria.
Termenul de execuţie al lucrărilor este de 36 de luni de la data predării amplasamentului, cu excepţia lunilor decembrie şi ianuarie.
Aşadar, în aproximativ 4 ani, oraşul Mioveni se poate mândri cu cel mai modern spital din judeţ, declasându-l, din multe aspecte, şi pe cel judeţean.
Finanţarea pentru acest spital va fi asigurată printr-un contract de credit.
,,În 10 – 15 septembrie, conform documentelor pe care le-am primit de la Bucureşti, se va semna contractul de execuţie şi dotare al noului Spital ,,Sfântul Spiridon”. Probabil că săptămâna viitoare (aceasta, n.r.), departamentul de achiziţii publice, împreună cu liderul asociaţiei care este din Italia va pune cap la cap documentele şi vor stabili întâlnirea pentru semnarea contractului. Din această asociere fac parte firme din Italia, Germania şi Austria. Este o asociere pentru că achiziţia a fost de la construcţie și până la dotarea cu aparatură medicală de ultimă generaţie. Spitalul va fi predat la cheie după 36 de luni de la predarea amplasamentului, cu excepţia lunilor decembrie şi ianuarie. Adică, în aproximativ 4 ani, spitalul trebuie să fie finalizat. Investiţia este de aproximativ 68 milioane de euro cu T.V.A.
Începem procedura de încheiere unui contract de împrumut după ce semnăm contractul de execuţie al lucrărilor pentru că aşa este procedura”, ne-a declarat Ion Georgescu, împăcat că se va realiza proiectul său de suflet pentru oraşul Mioveni.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea