Primar PSD dezamăgit de Florin Tecău, președintele CJ

# Emilian Ciolan (foto dreapta), primarul comunei Dârmăneşti:,,Domnul Tecău nu ne mai cunoaşte, pe unii dintre primari; pe alţii îi cunoaşte”

Lupta pentru şefia PSD Argeş continuă până în ultima clipă. În ultimul timp, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, unul dintre aspiranţii pentru  funcţia de preşedinte al PSD Argeş, dar care încă nu şi-a anunţat candidatura, a declarat că, în opinia sa, candidatul cu cele mai multe şanse la această funcţie este cel care are  susţinerea primarilor, făcând aluzie la presupusa sa legătură strânsă cu primarii. Numai că această supoziţie pare a fi înşelătoare, mai ales că există foarte mulţi primari PSD dezamăgiţi de promisiunile nerespectate. Sunt unii cinstiţi care au curajul să vorbească şi alţii care îşi ascund nemulţumirile, vorbind de acestea doar în cercuri restrânse. Unul dintre primarii PSD care a declarat public că este nemulţumit de actuala conducere a Consiliului Judeţean Argeş este primarul din Dârmăneşti, Emilian Ciolan, căruia i-au fost promise finanţări de la CJ Argeş pentru mai multe investiţii şi a rămas la acest stadiu, în vreme ce, susţine domnia sa, alţi primari au primit mult mai mulţi bani. Astfel, Florin Tecău ar putea fi învins cu proprile arme.

,,Sunt dezamăgit în totalitate. Nu ne mai cunoaşte domnul Tecău”

,,Aştept de la Consiliul  Judeţean  Argeş să mă cheme la negocieri, că până acum n-am avut loc. Probabil nu a ajuns telefonul. Guvernul mi-a repartizat pe Ordonanţa 28 doar două miliarde, dar când mi le-or da, nu ştiu. Poate mi-i dă în decembrie, aproape de Revelion, să am bani în fondul de rulment la sfârşitul anului.
Sunt dezamăgit în totalitate. Nu ne mai cunoaşte domnul Tecău. Şi-a pus conducerea în aşa fel ca pe timpul lui Teodorescu, când era la prefectură pentru că el a închis uşa principală de la etajul I şi de atunci a rămas uşa închisă în permanenţă. La fel cum a fost şi cu legile lui Boc, pentru că lucrăm după legile lui şi la ora actuală. Nu au fost bune, dar noi lucrăm după ele.
Domnul Tecău nu ne mai cunoaşte, pe unii dintre primari, pe alţii îi cunoaşte. În campania electorală mi-a promis asfaltarea Drumului Judeţean Valea Nandri – Găneşti. Mi s-a promis acum doi ani că va asfalta 1,5 kilometri, dar am rămas cu promisiunea, banii s-au epuizat pe alte drumuri. În 2015 nu mi-a dat nimic, iar în 2016, când vin alegerile, probabil o să-mi dea pentru 2017”, ne-a declarat Emilian Ciolan, dezamăgit de Florin Tecău.

Investitori noi atraşi pe raza comunei

Chiar dacă nu a primit finanţări de prin alte părţi, primarul comunei Dârmăneşti, Emilian Ciolan, a reuşit să aducă fonduri la bugetul local prin atragerea de noi investitori pe raza comunei, unde s-au creat şi locuri de muncă. După ce i-a convins pe cei de la Sealynx Automotive România, producători de chedere, să investească pe raza comunei Dârmăneşti, companie ce anul acesta îşi va dubla capacitatea, creîndu-se încă 150 – 200 de noi locuri de muncă, Emilian Ciolan spune că urmează să-şi înceapă activitatea, la Piscani, o altă firmă care produce conducte de benzină şi motorină pentru Dacia, unde crede domnia sa că se vor mai crea 30 – 40 de noi locuri de muncă.
”De aici ne mai vin bani pentru dezvoltarea comunei, că după Consiliul Judeţean, murim. Nici pentru drumuri nu ne-au dat nimic, deocamdată. Am reuşit noi să asfaltăm strada Mestecenii, satul Negreni. În septembrie mai asfaltăm în Valea Rizii 350 de metri, unde vom face şi rigolele betonate pentru a dirija apa pluvială într-un pârâu. Cu această investiţie evit inundarea a peste 40 de gospodării. Aceste lucrări sunt făcute din fonduri proprii, fără nici un ajutor de la CJ. Am mai renovat şi cel de-al doilea corp al dispensarului, pe interior. Ce să facem? Ne descurcăm cum putem”, ne-a mai declarat Emilian Ciolan.
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea