Cea de-a VIII-a ediţie a Zilei Comunei Lunca Corbului, o reușită frumoasă

# Mii de oameni au sărbătorit, alături de autoritățile locale, ziua comunei

Marțea trecută, pe data de 8 septembrie, de Sfântă Măria Mică, Lunca Corbului a îmbrăcat straie de sărbătoare cu prilejul zilei comunei, eveniment ce a adunat mii de oameni, atât din localitate, dar şi din întreg judeţul. Locația târgului săptămânal din central comunei s-a umplut, încă de la orele prânzului, cu comercianții care s-au pregătit de primirea oamenilor. După amiaza, pe o vreme frumoasă, parcă după sufletul organizatorilor, spațiul, unul generos, a primit câteva mii de oameni. Spre seară, totul semăna cu o mare manifestare popular, sau cu un concert rock. Totul a fost reușit, oamenii s-au bucurat de un spectacol de zile mari, au băut un suc sau o bere și au mâncat câțiva mititei.
Primarul Gheorghe Drăgan nu au uitat nici în acest an să premieze cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie .Ansamblurile de căluşari din Lunca Corbului, Stolnici, Bârla, Hârsești dar și din Colonești - Olt  nu au lipsit nici de data aceasta, oferindu-le celor prezenţi un frumos spectacol de jocuri populare.
Edilul comunei, Gheorghe Drăgan, împreună cu Consiliul Local, le-a făcut o surpriză deosebită cetăţenilor din comună prin organizarea acestui eveniment, care s-a dovedit un real succes, datorită programului deosebit semnat  Caravana lui Axinte, în cadrul căreia invitaţii au avut parte de recitaluri de excepție oferite de Rocsana Marcu, Fuego, Constantin Enceanu și Denisa.

Președintele CJ Argeș, Florin Tecău, prezent la eveniment, alături de o serie de consilieri județeni

Printre cei prezenţi la eveniment s-au aflat, în primul rând, colegii primari din comunele învecinate, indiferent de culoarea politică. Frumoasa colegialitate a edililor din sud este una, déjà, notorie, și a fost confirmată și cu acest prilej. I-am văzut pe Sevastian Roșu Pupăză, primarul din Stolnici, alături de viceprimarul localității, pe primarul din Bârla, Ion Neacșu, primarul din Hârsești, Ionel Moloiu, alături de care au venit și viceprimarul dar și directoarea Casei de Cultură, Loredana Costache, primarul din Săpata, Laurențiu Micu, primarul din Costești, Ion Baicea.
Demnă de remarcat a fost și prezența președintelui C.J. Argeș,  Florin Tecău, care a reușit să facă un tur de forță și să fie prezent, într-o singură zi, la manifestările din întreg județul. O surpriză frumoasă au oferit și cei câțiva consilieri județeni, cărora li s-a alăturat Dan Bica, copreședinte PNL Argeș, Olimpia Doru, copreședinta organizației de femei a PNL Argeș. Au fost prezenți, deasemenea, oamenii de afaceri Gheorghe Alecsei și Aurel Micu, Aurel Mănoiu.

Gheorghe Drăgan, edilul comunei: ”Astăzi sunt bucuros, mai ales că am primit o veste deosebit de bună. Cetățenii din satele Lăngești, Silișteni și Bumbueni așteaptă, de 25 de ani, asfaltarea unui drum. Astăzi am primit, de la domnul președinte al CJ, aici de față, vestea că mâine semnez contractul și primim banii pentru asfaltare. Sunt bucuros că este o zi frumoasă, mă simt onorat de prezenţa, atât de numeroasă, a dumneavoastră ca, de altfel, în fiecare an. Sunt bucuros  că am putut fi împreună,  cu toţii,  la un eveniment deja tradiţional pentru comuna Lunca Corbului. Cu această ocazie, vreau să le urez cetăţenilor comunei multă sănătate, bucurii, împliniri alături de familiile lor şi un trai mai bun”

Florin Tecău, președintele C.J. Argeș: ”Bună ziua, bine v-am găsit! Mă bucur că sunt alături de dumneavoastră, astăzi, la sărbătoarea comunei. Vă doresc să aveți bucurii și împliniri, să aveți o toamnă plină de roade. Suntem alături de dumneavoastră noi, cei de la Consiliul Județean, și ne dorim, ca și dumneavoastră, să avem localități frumoase, dezvoltate, în care să ne creștem copiii. Să aveți o zi de sărbătoare minunată, să vă bucurați de ea. La Mulți Ani!”

Petrecerea a continuat până târziu în noapte, mai ales că echipa primăriei a pus mână de la mână și a adunat, din propriile beciuri, câteva bidoane cu licori aromate, numai bune pentru descrețit frunțile. O sărbătoare frumoasă, civilizată, care l-a stors de puteri pe primarul Gheorghe Drăgan. Acesta însă, seara târziu, s-a declarat mulțumit de ceea ce a fost, lucru mare pentru o persoană așa pretențioasă. Felicitări!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea