Greii din construcții ai Argeșului s-au încăierat, fără folos, la o licitație în Curtea de Argeș

# Licitația a fost câștigată de o firmă din Vâlcea

Bătălie greu de imaginat altădată, pentru o sumă, e drept, frumușică, dar… nu prea, vorba ceea. Este vorba de licitația pentru obiectivul ”Lucrări pentru consolidarea și reabilitarea Școlii nr. 3 Sfântul Apostol Andrei și a Școlii Noapteș conform caietului de sarcini”. Valoarea estimată a contractului de achiziție publică a fost de 2.899.644 de lei noi fără TVA. Autoritatea contractantă, Primăria Municipiului Curtea de Argeș, s-a trezit, practic, luată cu asalt. 12 oferte au fost depuse de firme sau asocieri de firme, ceea ce a însemnat, ca volum, peste un metru cub de hârtii de studiat.
Firme puternice din Argeș au încercat să câștige lupta din Cetatea Basarabilor. Printre acestea, Construct Eci Company, Condor Gel Trans, Compania Teli, Mihail Construcții, Acvafor Proiect, Valah Construct, Selca și Zeus.
Se pare că zona primăriei are o aură negativă, pentru că, din toate scânteile ieșite între constructorii din Argeș, a ieșit câștigătoare o firmă… din Vâlcea. Este vorba de Electrovâlcea SRL. Nu este, însă, totul pierdut. Urmează fazele, aproape inevitabile, la CNSC și, dacă mai este cazul, la Curtea de Apel. Hai argeșenii !...A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea