Recital extraordinar Distinto & Ianna la Filarmonica Piteşti

Joi, 24 martie a.c., de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Filarmonica Piteşti organizează un concert în care vor evolua Distinto şi Ianna. Înfiinţată în 2005, având în componenţă absolvenţi ai Academiei de Muzică din Bucureşti, formaţia Distinto aduce pe scena românească melodii din repertoriul clasic şi contemporan, impunându-se rapid în pop-opera. Cei trei muzicieni, tenorii Octavian Dobrotă, Marius Olteanu şi basul Marius Olteanu, au susţinut numeroase concerte pe toate scenele ţării, în deschiderea concertelor lui Julio Iglesias şi Francesco Napoli, au avut nenumărate apariţii la radio şi televiziune. În 2009 apare primul album purtând numele „Distinto” (din latină, „distinct”, dar şi „distins”).
Celor trei i se alătură, în 2010, Ianna, absolventă a Academiei de Muzică din Bucureşti. Ianna a debutat ca solistă de muzică pop, cântând în ASIA şi Ladies, dar muzica clasică şi-a pus amprenta pe cariera sa. A avut bucuria să concerteze alături de idolul său, tenorul Allesandro Safino, şi de interpretul italian Francesco Napoli, cu care a înregistrat şi un CD. Single-ul de debut al artistei se intitulează „All i ever wanted”, iar în primăvara aceasta va apărea primul său album discografic. A susţinut concerte şi solo sau acompaniată de cvartetul Arpeggione.
La începutul acestui an frumoasa basarabeancă a fost premiată în cadrul celei de-a şaptea ediţii a galei „Femei de succes” cu un premiu special pentru „o voce de aur de peste Prut”. În program, potpuriu din arii celebre.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea