Dacia Logan Lux, design genial postat pe Facebook de un iubitor de mașini

Evident că apariția lui Logan a fost o revoluție stilistică și de calitate la nivelul gamei Dacia. Iar revoluția a continuat apoi cu lansările lui Sandero și mai apoi Duster, mașini care au ridicat ștacheta în ceea ce privește dotările și nivelul oferit de modelele de la Mioveni. Totuși, poziționarea de piață a celor de la Dacia face ca mașinile lor să nu ajungă la nivelul tehnologic și de design al mărcilor tradiționale ale Europei. Nu avem modele care să se apropie de zona premium, nu avem modele sportive și nu avem mașini de statut cu care să ne umflăm piepturile de mândrie. Da, gama Dacia are rezultate excepționale la nivel de vânzări și da, Duster este cel mai vândut model din gama actuală a alianței Renault-Nissan. Dar ne lipsește mașina de status. Vârful.

Acesta este și cazul lui Trei Dstudiomax Puiu (așa se numește pagina de Facebook care a publicat pozele atașate în galerie). Românul și-a imaginat o versiune de lux a lui Logan. Botezat simplu, Dacia Logan Lux, modelul vine cu o serie de forme extrem de bine desenate și îmbinate, cu un look agresiv și, de ce să nu recunoaștem, și cu o câteva elemente inspirate de alte modele de pe piață
Conceptul digital, care nu are nicio legătură cu Dacia, ne prezintă o linie laterală care seamănă cu cea a coupe-urilor cu patru uși din gama Audi-BMW, un spate cu indicii care ne amintesc de Seria 6 Coupe și o parte frontală în care apare o grilă de dimensiuni mari care ne prezintă în centru sigla Dacia flancată de două baghete cromate. Blocurile optice frontale sunt lipite de grilă, în stilul ultimelor generații ale modelelor BMW, iar jocurile de lumini din interior sunt rectangulare.
Un model reușit. Nu putem decât să sperăm că oamenii de la Dacia vor lua în considerare idei noi atunci când se vor hotărî să lărgească gama.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea