Prezenţă inedită la INDAGRA: Meşterii Argcoms SCM Curtea de Argeş şi-au prezentat podoabele ceramice lucrate şi pictate manual

Săptămâna trecută, în cadrul celui mai mare târg  din România de profil agricol, INDAGRA, organizat de ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, sub patronajul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, fabrica de ceramică din Curtea de Argeş, Argcoms SCM, a încântat publicul acestui târg cu un stand de podoabe ceramice, am putea spune, lucrate şi pictate manual. Mai exact, meşterii Argcoms s-au prezentat la acest târg cu produse ceramice utilitare şi de menaj. Însă principalele vase ceramice expuse de Argcoms SCM au fost cele folosite în floricultură: ghivece, jardiniere, umidificatoare pentru ghivecele de flori şi alte vase din gama aceasta, atent lucrate şi pictate de meşterii iscusiţi din Curtea de Argeş. 
Conform preşedintelui Argcoms SCM, Sandu Nichita, această participare ar putea aduce o mai largă desfacere pe piaţă a produselor în diverse lanţuri de magazine din toată ţara care au fost interesaţi să comercializeze produse fabricate de Argcoms SCM Curtea de Argeş. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea