Transportul public de călători din Piteşti, folosit în scop electoral

# Dacă înaintea alegerilor trecute, la propunerea lui Daniel Dragomir, candidat la funcţia de primar al Piteştiului, s-a hotărât ca pensionarii din Piteşti să circule gratis cu autobuzul, acum a venit rândul elevilor, la propunerea altui pretendent la această funcţie, consilierul local Mihail Tudor.  # La următoarele alegeri locale, probabil, toţi piteştenii vor circula gratis cu autobuzele Publitrans, dacă se va menţine această demagogie electorală

După ce a fost târâtă în diferite scandaluri de corupţie, de mai marii noştri conducători locali ai municipiului Piteşti, acum, societatea Consiliului Local Piteşti, S.C. Publitrans 2000 S.A., traversează alte probleme de ordin electoral.
Dacă înaintea alegerilor trecute, la propunerea lui Daniel Dragomir, candidat la funcţia de primar al Piteştiului, s-a hotărât ca pensionarii din Piteşti să circule gratis cu autobuzul, acum a venit rândul elevilor, la propunerea altui pretendent la această funcţie, consilierul local Mihail Tudor.
Însă, toate aceste propuneri, dacă veneau în altă perioadă şi nu în pragul campaniei electorale, îi consideram pe iniţiatori de bună credinţă, dar în aceste cazuri, măsurile privind gratuitatea transportului pentru diferite categorii de cetăţeni venite în prag de alegeri sunt strict electorale.

 

Made in Romania: consilierii locali ai municipiului Piteşti au pus căruţa înaintea boilor

După ce au stat aproape patru ani fără să pomenească ceva de transportul elevilor, acum consilierii locali ai municipiului Piteşti s-au gândit că trebuie să grăbească această hotărâre privind gratuitatea transportului pentru elevii din Piteşti pentru a nu-i prinde campania electorală nepregătiţi şi pentru a mai creşte în sondaje, asta pentru cine îşi permite să comande un sondaj de opinie. Aşa se face că, pentru a câştiga cât mai repede capital electoral, consilierii locali ai municipiului Piteşti, la propunerea lui Mihail Tudor, consilier local PNL, au aprobat ,,acordarea unui tarif redus cu 50% pentru călătoriile pe mijloacele de transport în comun, pentru o linie, efectuate de S.C. Publitrans 2000 S.A., elevilor din învăţământul preuniversitar din municipiul Piteşti”. Dar această hotărâre trebuia să fie parte integrată dintr-un regulament de acordare a acestui beneficiu pentru că nu toţi elevii din Piteşti vor beneficia de această hotărâre. Cei care au unitatea de învăţământ aproape de domiciliu nu vor primi acest beneficiu, numai dacă sunt angrenaţi în activităţi extraşcolare ce se desfăşoară în altă zonă faţă de domiciliul lor. Dar aceste lucruri încă nu sunt stabilite în mod concret pentru că, aşa cum ziceam, lipseşte regulamentul de acordare.
Aşa cum era firesc şi normal, atât iniţiatorul acestui proiect, cât şi ceilalţi consilieri care au votat, trebuiau să stabilească înainte un regulament şi pe urmă să voteze această hotărâre, dar campania electorală bate la uşă şi nu aveau cu ce se prezenta în faţa cetăţenilor.
Lucian GHERGUŞ

Click AICI pentru vizualizarea hotararii Consiliuui Local Pitesti

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea