Un primar, trei deputați și un senator, toți din Argeș, pe lista neagră a politicienilor întocmită de Inițiativa România

”Inițiativa România” este o platformă civică născută în zilele manifestațiilor de stradă ce au urmat tragediei de la Colectiv –București. ”Inițiativa România vă pune la dispoziție o hartă a corupției la nivelul țării: numele fiecărui deputat, fiecărui senator, fiecărui președinte de Consiliu Județean, fiecărui primar de municipiu reședință de județ suspectat de sau implicat în comiterea de infracțiuni (în baza dosarelor penale deschise de DNA sau PICCJ) - pentru că ați continuat să fiți surzi și orbi la cererile legitime ale românilor” se specifică în scrisoarea deschisă adresată de I.R. liderilor de partide politice.
În listă, Argeșul se regăsește cu cinci conducători: un primar, trei deputați și un senator. Dacă numele deputaților este cunoscut (și, culmea, deputatul Cătălin Rădulescu nu se regăsește printre aceștia), iar primarul cu pricina este Tudor Pendiuc, trimis în judecată de DNA pentru luare de mită, abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave în formă continuată, ei bine, surpriza a constituit-o numele lui Ionuț Elie Zisu, senator de Argeș, trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru evaziune fiscală.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea