Primarul din Poiana Lacului pune tunurile pe guvernarea PSD

# Ion Dumitrache: ”Nu au făcut nici o investiție majoră în atâția ani. Nu au reușit să pornească o autostradă Pitești-Sibiu!...”  # Ion Dumitrache: ”La Poiana Lacului, pe un drum național, nu au putut să facă un pod. Deci, dacă n-au reușit să facă un pod peste un pârâu de patru-cinci metri, atunci ce pot să spun despre ei este «Nulitate»”

Primarul comunei Poiana Lacului, Ion dumitrache, nu a fost niciodată o persoană comodă. Poate tocmai pentru că a spus adevărul cu voce tare. Și, de cele mai multe ori, adevărul este incomod, este urât, mai ales când vine vorba de politică.
Rostirea adevărurilor cu voce tare i-au adus primarului Dumitrache ura șefilor PSD-iști ai județului. Pentru că s-a opus circuitelor financiare dezvoltate de aceștia, în interes mai mult propriu decât public. Și aici putem aminti numai de absența sa în dosarul ”Consultanța”,  sau de neafilierea la mega-informatizarea județului instrumentată împreună cu Ara Software. Om cu convingeri de dreapta, Ion Dumitrache și-a văzut de treabă și a reușit să crească bugetul comunei de la un an la altul. În Poiana Lacului funcționează, în momentul de față, Johnson Controls, Compet, OMV Petrom – firme care angajează oameni și plătesc impozite mari.
Știind reținerea pe care întotdeauna a avut-o față de PSD – partid pe care, în mai multe rânduri, l-a considerat - și pe bună dreptate – ca succesor al vechiului PCR, acum, după debarcarea guvernului Ponta, i-am adresat câteva întrebări edilului șef din Poiana Lacului
# Ce ne puteți spune de noul guvern ?
- Sper ca acest guvern să confirme așteptările oamenilor și cred că se va debarasa de această conexiune politică. Eu cred că acest guvern va aduce un nou suflu României, că se va termina o dată pentru totdeauna cu acele conexiuni politice. Cred că Dacian Cioloș nu va avea nicio obligație față de nimeni și atunci totul va fi normal. Eu cred că în acest moment intrăm în normalitate.
# Spuneți-ne și câteva cuvinte de vechiul guvern.
- În momentul de față, de morți numai de bine. Nu cred că mai putem spune ceva de guvernul Ponta, eu cred că nu au făcut nici o investiție majoră în atâția ani de zile de când au avut majoritate în parlament suficientă pentru a promova orice investiție. Dacă ne uităm în județul Argeș, nu au reușit în acești ani să pornească o autostradă Pitești-Sibiu pe care toată lumea o vede ca pe o necesitate numărul unu, sau alt fapt concret, la Poiana Lacului, pe un drum național, nu au putut să facă un pod. Deci, dacă n-au reușit să facă un pod peste un pârâu de patru- cinci metri, atunci ce pot să spun despre ei este ,,Nulitate”. Totul a fost o nulitate, nu au făcut nimic, nu au construit nimic. Investițiile în această perioadă au fost aproape de zero, nu s-a făcut nimic în România, nu s-a făcut un drum, un pod ,infrastructura în acest moment este la pământ. Cred că în acest moment este cazul să le acordăm un vot de încredere celor care au venit pentru cel puțin șase luni în care sper să pornească totul.
# Pentru comuna Poiana Lacului ce proiecte mai aveți?
- În comuna Poiana Lacului, ca de obicei, ne bazăm pe fondurile proprii și pe fondurile europene. În acest moment avem un proiect de peste 5 km de asfaltare pe fonduri europene pe măsura 7.1. Acest proiect sperăm să îl depunem până pe data de 15  decembrie. Mai avem un proiect  în valoare de 8 milioane de euro pe fonduri europene pentru canalizare. Împreună cu aceste proiecte și cu contribuția consiliului local continuăm să facem  infrastructura la Poiana Lacului la standarde decente.
Laurențiu Stoica

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea