Exclusivitate! PDL Argeş este foarte aproape de finalizarea negocierilor de preluare a televiziunii Argeş TV şi a cotidianului Top

# Omul de afaceri Cornel Penescu, gata să îşi pună semnătura pe actul de „închiriere” al celor două suporturi media. # Edi Vasile, la Argeş TV!? Organizaţia PDL Argeş îşi face din ce în ce mai bine temele politice, pe măsura apropierii alegerilor de anul viitor. Astfel, surse din interiorul partidului ne-au dezvăluit că negocierile de preluare a managementului postului de televiziune Argeş TV şi a cotidianului Top sunt aproape finalizate. Înţelegerea cu omul de afaceri Cornel Penescu este pe cale de a fi parafată, şi se întinde pe o durată de doi ani. Astfel, PDL Argeş se va putea „bucura” de două ziare cotidian (Top şi Obiectiv argeşean – care aparţine omului de afaceri Cătălin Teodorescu, membru CODA şi viitor prim-vicepreşedinte al organizaţiei) şi un post de televiziune. Acestea constituie o opţiune importantă în asigurarea unei cât mai largi vizibilităţi a viitorilor candidaţi ai partidului.
Se pare că realizatorul emisiunii matinale de la Antena 1, Edi Vasile, este curtat şi el pentru acest proiect. Edi ar urma să facă ceea ce face şi acum, însă la… Argeş TV (portocaliu). Până la închiderea ediţiei nu am reuşit să îl contactăm pentru a ne confirma vestea pe colegul Edi, însă promitem pentru săptămâna viitoare…    L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea