Cabana de vânătoare a magnatului Ivănescu de la Nucșoara, scoasă la vânzare de Fisc

# Imobilul de află la numai câțiva kilometri de viitoarea (defunctă?!) Stațiune Molivișu

Înființată în anul 2009 de către omul de afaceri Nicolae Ivănescu, Asociația vânătorilor și pescarilor sportivi Diana a făcut oarece deranj, mai ales prin curtea AJVPS Argeș, prezentându-se, ani la rând, la licitațiile organizate de Romsilva pentru atribuirea fondurilor de vânătoare din județ. Bătăliile la licitații se duceau, la un moment dat, între oamenii de afaceri. Mai ales între  drumarii județului pentru că aceștia, oameni cu bani, aveau, fiecare, propria asociație. Și, ca să ai și unde, nu numai cu ce, te prezentai

la licitațiile cu pricina. Așa se face că, aceleași fețe care se băteau pentru asfaltări, duceau lupte grele și pentru hectarele de mistreț sau cerb: Nicolae Ivănescu (Nenea) – președintele ”Diana” s-a bătut, astfel, cu Boby Marinescu (Asociația Steaua Carpaților) dar și cu Cătălin Spătaru (GTS Muntenia). Asta când nu se băteau, toți trei, cu Filip Georgescu (Don Fellipe), cel din urmă fiind, ani la rând, președintele AJVPS Argeș.
Iată însă că anul 2015 nu a fost unul tocmai fast pentru ”Nenea.” A pierdut în instanță Pădurea din zona Trivale, iar acum, pentru datorii neachitate, ANAF-ul i-a scos la mezat tocmai cabana de vânătoare. Este vorba de celebra cabană de la Nucșoara, de pe valea Vâlsanului. Prețul de vânzare este unul atractiv, de numai 52.000 lei, pret la care se adaugă cel al terenului de 1000 m.p., de aproape 18.000 lei. Cum însă cabana este, pentru Ivănescu, neprețuită, e puțin probabil să nu fie retrasă de la vânzare până la data licitației. A.S.

Click AICI pentru zivualizare documentul de vânzare

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea